Doğan’ın adamına gözaltı

FETÖ soruşturması kapsamında Doğan Holding’in Ankara Temsilcisi Barbaros Muratoğlu gözaltına alındı. Doğan Holding, gözaltı kararı hakkında yeterli bilgiye sahip olmadıklarını açıkladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Aralık 2016 Güncelleme 02 Aralık 2016, 02:19
Doğan’ın adamına gözaltı

İÇİNDEKİLER

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu'nca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması çerçevesinde, "terör örgütünün medya unsuru olarak faaliyet yürüttüğü ve bu şekilde FETÖ/PDY üyesi olduğu" iddiasıyla Muratoğlu hakkında gözaltı kararı çıkartıldı.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Doğan Holding Ankara Temsilcisi Barbaros Muratoğlu'nu Ankara Etimesgut'ta gözaltına aldı. Evinde arama yapılan Muratoğlu'nun İstanbul'a getirileceği öğrenildi. Muratoğlu'nun geçmişte Fetullah Gülen'le beraber çekilmiş fotoğrafı ortaya çıkmış ve kendisinin Doğan Holding içinde örgüte hizmet eden kişi olduğu iddia edilmişti.

DETAY BİLMİYORUZ
Bu arada Doğan Grubu'ndan yapılan açıklamada; "28 yıldır grubumuz bünyesinde çeşitli görevlerde bulunan arkadaşımız Barbaros Muratoğlu hakkında bir soruşturmanın başlatıldığını öğrendik. Soruşturmanın detayları hakkında şu anda yeterli bilgiye sahip değiliz" denildi.