Ermeni soykırımı yalanlarına tokat gibi cevap!

Sözde Ermeni soykırımı ile ilgili Ermeni lobisinin dünya kamuoyunda Türkiye'yi karalamak için yanlı ve iftira dolu tarihi yalanlarına factcheckarmenia.com adlı site tokat gibi cevaplar verdi...

Giriş Tarihi 15 Nisan 2015, 00:00 Güncelleme 15 Nisan 2015, 19:49
Ermeni soykırımı yalanlarına tokat gibi cevap!

İÇİNDEKİLER

Ellerinde milyonlarca insanın kanı bulunan, kadın çocuk demeden müslümanları öldüren ülkeler sözde Ermeni soykırımının 100. yılında Türkiye'ye saldırmaya başladı. Finansal kaynak vererek Papa dahil devlet adamlarına sözde soykırımı kabul etmeleri için atağa geçen Ermeni lobisi dünya kamuoyuna yanlış bilgiler vererek algı oluşturmaya çalışıyor.

TARİHİ YALANLARA TOKAT GİBİ CEVAP
Ermeni lobisinin dünya kamuoyuna yanlış ve yanlı bilgiler vermemesi için gerçekleri tüm çıplaklığıyla aktaran factcheckarmenia.com sitesi video ve galerilerle sözde soykırım iddialarına tek tek cevap verdi. Dünyaca ünlü tarihçilerle röportajların yer aldığı sitede Ermenistan'ın sözde soykırım iddiaları çürütüldü...

ERMENİ SOYKIRIM YALANI VE TÜM GERÇEKLER BU SİTEDE
Birinci Dünya Savaşı yıllarında özellikle Avrupa'da büyük acılar yaşandı. Anadolu'daki Türkler ve Ermeniler de bu acılardan nasibini aldı. 1915 Ermeni Techiri yıllarca Ermeni Diasyorası ve Batı medyası tarafından soykırım olarak tanıtıldı. Türkiye'nin bütün girişimlerine rağmen bu ezber bozulamadı. Ermeni Diaspora'nın "tanıma, tazminat, toprak" talebi şeklinde özetlediği bu soykırım yalanı yıllarca Türkiye'nin önüne büyük bir sorun gibi getirildi. 1980'li yıllarda ASALA terör örgütü bir çok büyükelçilik çalışanımızı bu yalanı öne sürerek katletti.

BÜYÜK ERMENİSTAN HAYALI…
"Büyük Ermenistan Hayali" Rusların Ermenileri cesaretlendirmesiyle ortaya çıkan ve hala devam eden Ermeni Sorunu'nun temelini atan meselelerden biridir. Ermeniler'in "Ermenistan Hayali" ile nasıl kullanıldıklarını, Osmanlı Devleti ve ordusuna karşı tutumlarını, çıkartmış oldukları iç savaşın sonucunda neler olduğunu www.factcheckarmenia.com'da yayınlanan bu videolardan dan izleyebilirsiniz.