TeknoSA 'CEP'iyle rekabete girdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Temmuz 2015 Güncelleme 16 Temmuz 2015, 00:00
TeknoSA ’CEP’iyle rekabete girdi

İÇİNDEKİLER

TEKNOLOJİ perakendecisi TeknoSA, GSM firmalarıyla cep telefonu rekabetine girdi. TeknoSA, kendi akıllı telefon markasını ve saatini piyasaya çıkardı. Şirket, Preo markası ile ilk etapta P1 model akıllı telefonu ve Pwatch akıllı saati tüketicilere sundu.

15 YILLIK BİRİKİM
TeknoSA Genel Müdürü Bülent Gürcan,
"15 yıllık birikim ile daha fazlasını yapmak için kolları sıvadık. TeknoSA Mobil'i TeknoSA güvencesi ve avantajlarıyla müşterilerimize sunmak, bu doğrultuda atılmış önemli bir adımdı. Şimdi markalı ürünlerimiz ile yine bir yeniliğe imza atıyoruz. Tüketiciye daha fazla değer sunmak için hem özel markalı ürünler hem de diğer yenilikçi işlerle fark oluşturmaya devam edeceğiz" dedi.

İNDİRİM FIRSATI
Preo P1, 749 TL'ye tüketicilerle buluşuyor. Lansman dönemine özel, Preo P1 telefon ve Pwatch akıllı saat birlikte 799 TL'den satışa sunuldu. Ayrıca, 24 ay taahhütlü TeknoSA Mobil hattını alan veya hattını TeknoSA Mobil'e taşıyanlar, Preo P1 telefona 350 TL'ye varan indirimle 399 TL'ye sahip olabilecek. Yine bu dönemde Preo P1 telefon alanlara Preo markalı kılıf hediye edilecek. 4G uyumlu Preo P1; 5 inç ekran, 13 megapiksel arka, 5 megapiksel ön kamera çözünürlüğü ve standart 8 GB hafıza gibi özelliklere sahip.

Berkan ÖZLEYEN