Marstan gelen çocuk: Boriska

Rus Boriska, önceki hayatında Mars’ta yaşadığını ve boyunun 7 metre olduğunu iddia etti. Kısa sürede ünlendi. “Dünyayı felaketler bekliyor. Marslı insanlar yer altında hala yaşıyor” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Temmuz 2017 Güncelleme 28 Temmuz 2017, 00:17
Marstan gelen çocuk: Boriska

İÇİNDEKİLER

Rusya'nın Volgograd Bölgesi'ndeki Volzhsky kasabasında 11 Ocak 1996 tarihinde ilginç bir doğum gerçekleşti. Kipriyanovich çifti, bebeklerine Boriska ismini verdi. Ancak doğum sırasında anne Nadezhda hiç acı çekmedi. Gizemli bebeği ise bir kez olsun ağlamadı. Hatta hastalıklara bile yakalanmadı. Boriska henüz 8 aylıkken konuşmaya başladı. 3 yaşına geldiğinde ise anne ve babasına evrenin nasıl oluştuğunu anlattı. Güneş sisteminin ve tüm gezegenlerin isimlerini teker teker sıraladı. Ailesi şaştı kaldı. 8 yaşına geldiğinde ise Mars'tan geldiğini ve önceki yaşamında 7 metre boyunda olduğunu söyledi. Ardından dünyada iki büyük felaketin yaşanacaından bahsetti. İlginç çocuk, kısa sürede tüm dünyada ünlendi. Doktorlar Borista'yı inceledi. Özel bir zekaya sahip olduğu belirlendi. Dünyada bu tip insanların oldukça fazla olduğu ve Boriska'nında özel birisi olduğu söylendi. Tüm dünyanın konuştuğu Boriska, insanlığın merak ettiği sorulara şöyle cevap verdi:

Boriska, buradaki insanların söylediği gibi gerçekten Mars'ta yaşadın mı? "Evet, yaşadım, bu doğru. O zamanı hatırlıyorum, 14 veya 15 yaşındaydım. Marslılar her zaman savaşıyorlardı. Sık sık arkadaşımla birlikte hava baskınlarına katılmak zorunda kalıyordum. Zamanda yolculuk yapabiliyorduk ve yuvarlak uzay gemilerinde uçuyorduk, ama Dünya gezegenindeki yaşamı üçgen gemilerde gözlüyorduk. Mars uzay gemileri çok karmaşıktır. Katmanlıdır ve Evren boyunca uçabilir.
Şu anda Mars'ta yaşam var mı? Evet, var ama gezegen küresel bir felaket sonucu atmosferini yıllar önce kaybetti. Ama Marslı insanlar yer altında hala yaşıyorlar. Karbonik gaz soluyorlar.
Marslı insanlar nasıl görünüyorlar? Çok uzunlar, yedi metreden uzun. İnanılmaz niteliklere sahipler.