Kılıç’tan dev destek

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, IOC Başkanı Thomas Bach ile İsviçre’nin Lozan kentinde bir araya geldi

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Kılıç’tan dev destek
Gençlik ve Spor Bakanı Akif ÇağatayKılıç, Uluslararası Olimpiyat KomitesiBaşkanı Thomas Bachile İsviçre'nin Lozankentinde bir araya geldi. Burada 2016 RioOlimpiyatlarınıdeğerlendirdiklerini söyleyenKılıç, Türkiye'ye sığınmacı olarak gelen Irakve Suriyeliler'in spor yaşantısına destek vermekiçin görüştüklerini söyledi.

LOZAN'DA MÜZE ZİYARETİ
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç,IOCBaşkanı Thomas Bach ile yaptığı görüşmedenönce Lozan Olimpiyat Müzesi'ni ziyaret etti.

ÖĞRENCİLERLE GÖRÜŞTÜ
Bakan Kılıç, Dünya Okçuluk Mükemmelliyet Merkezi'ne önceki gün yaptıkları ziyaretin ardından öğrencilerle bir araya geldiğini söyledi. Kılıç, "Onlara 15 Temmuz'da yaşananları ve milletimizin geleceği için yapılan çalışmaları paylaştık" diye konuştu.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler