Dün sağlık kontrolünden geçen ve ardından Fenerbahçe formasını giyip vatandaşı Van Persie ile birlikte kameralara poz veren Lens, “Takımıma yapacağım katkıyla taraftar beni sevecek” dedi
Fenerbahçe'nin satın alma opsiyonu olmadan Premier Lig ekibi Sunderland'dan kiraladığı Jeremain Lens, İstanbul'a geldi ve sağlık kontrolünden geçti.
FORMAYI SIRTINA GEÇİRDİ Sarı-Lacivertli kulübün kiralık olarak kadrosuna kattığı Hollandalı oyuncu JeremainLens Ulus'taki Liv Hospital'da gerçekleştirilen sağlık kontrollerinde Jeremain Marciano Lens efor ve solunum, KBB, göz ve MR muayenelerinden geçti. Muayene sonuçları olumlu çıktı. Fenerbahçe'ye gelmeyi kendisinin istediğini söyleyen Hollandalı kanat oyuncusu, "Şimditakım arkadaşlarımı tanıyacağım. Teknikdirektör Dick Advocaat'ı ise yakındantanıyorum. Fenerbahçe'nin lig ve UEFAAvrupa Ligi'ndeki başarısı için elimdengelen her şeyi yapacağım. Takıma vereceğimkatkıyla taraftarın beni seveceğini vekabulleneceğini umuyorum. Satınalma opsiyonuolladan geydim ama kimbilir belkiFenerbahçe formasını giymeye devamederim" dedi. Daha sonra Fenerbahçe formasını sırtına geçiren Lens, vatandaşı Van Persie ile birlikte kameralara poz verdi.