Birileri zirveye ayar çekti

Derbinin ardından durum değerlendirmesi yapan Fenerbahçeli yöneticiler, "Önce G.Saray, Trabzon'da hakem kararıyla kazandı. Şimdi de bizim 3 puanımız çalındı F.Bahçe'nin zirvede tek başına kalmaması için lige ayar çekildi" ifadesini kullandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Eylül 2015 Güncelleme 29 Eylül 2015, 09:42
Birileri zirveye ayar çekti

İÇİNDEKİLER

Olimpiyat Stadı'nda Beşiktaş'a 3-2 yenilerek zirveyi kaptıran Fenerbahçe'de isyan var... Derbinin ardından hakem Halis Özkahya'nın kararlarına çok büyük tepki gösteren Sarı-Lacivertliler'in öfkesi büyüyor. Gecenin ilerleyen saatlerinde kulüp binasında maçın görüntülerini izleyip durum değerlendirmesi yapan Fenerbahçeli yöneticiler, lige ayar verildiği konusunda birleşti. Yöneticilerin, iki hafta önce oynanan Trabzonspor- Galatasaray maçıyla, Beşiktaş derbisinde yapılan hakem hatalarını birleştirdiği ve "Galatasaray, Avni Aker'de hakem kararıyla kazandı. Eğer o maçı kaybetselerdi bizim 8 puan gerimize düşeceklerdi. O moral bozukluğuyla Gaziantepspor'u da yenmeleri zor olacaktı. Ardından bizim maçta düğmeye bastılar. Beşiktaş'ın kazanmasını sağlayarak zirvede takımları birbirlerine yaklaştırdılar" dediği öğrenildi.
G.SARAY'A 8, BEŞİKTAŞ'A 6 PUAN FARK ATMIŞTIK!
Hakemlerin son iki haftada doğru kararlar vermesi durumunda Fenerbahçe'nin zirvede tek başına kalacağını belirten yöneticiler, "Eğer adaletli düdükler çalınsaydı şu an Galatasaray'ın en az 8, Beşiktaş'ın da 6 puan önündeydik. Demek ki birileri ligde böyle bir tablo oluşmasını istemediler. Bizi ancak böyle durdurabileceklerini düşündüler. Fakat Fenerbahçe o kadar büyüktür ki, bu planlarla şampiyonluğumuzu asla engelleyemezler" ifadesini kulladığı belirlendi.
AHMET ÇAKAR: FENER'İ DOĞRADI, YAZIKLAR OLSUN!
HALİS Özkahya'nın yönetimi, futbol yorumcularından da çok ağır eleştiriler aldı. Ahmet Çakar, "Hakem Halis, Fenerbahçe'yi katletti, doğradı. Yazıklar olsun böyle hakemliğe" ifadesini kullandı. Mustafa Çulcu, "Özkahya'nın yüreği yetmedi. Çok büyük hatalara imza attı" derken, Mehmet Demirkol da "Çok yakışıklı bir çocuk. Gitsin dizi oyuncusu olsun" yorumunda bulundu.
TWİTTER YORUMLARI
Ligi hakemler eliyle dizayn ediyor. Önce Çakır şimdi de Özkahya.

Göz göre göre 2 faulde de Ersan'ı atmayan Halis Özkahya kötü niyetlidir!

Halis Özkahya kendini savundu: ''Top dışarıda değil, saha içeride!...''

Bu Halis Özkahya'ya düdüğünü astırmazsak bize yazıklar olsun!!!

UEFA, Özkahya yerine amatör ligden bir hakem çıkartsın daha iyi!

UEFA'ya bak! Fener'i doğrayan Halis Özkahya'ya UEFA maç vermiş.

Halis Özkahya maçı tekrar izle acaba vicdanın rahat mı olacak mı?

Eski Aziz Yıldırım olsa; Mhk istifa ederdi, Halis Özkahya sezonu kapatırdı...