Trabzon'da forma savaşı kızıştı

Kazanan takımı bozmak istemeyen Şota, milli takımdan gelen futbolcular formda gelince aklı karıştı. Gürcü hocayı tatlı telaş sardı

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Trabzon'da forma savaşı kızıştı
Bordo-mavili takımda Kayserispor maçı öncesi forma savaşı iyice kızıştı. Milli arayı iyi değerlendiren futbolcular teknik direktör Şota'dan forma beklerken Gürcü teknik adamın da kafası karıştı. Kayserispor maçı öncesi Trabzonspor'da tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılırken, Teknik Direktör Şota Arveladze 11'i belirlemekte güçlük çekiyor.

FORMA HAKEDENİN
Milli maç arasını iyi değerlendiren futbolcular, Şota'dan forma istedi. Kazanan takımı bozma fikrine sıcak bakmayan Gürcü teknik adam oyuncularına, "Kimse kendini garanti görmesin. Tüm oyuncularımdan her an oynayacakmış gibi hazır olmalarını bekliyorum. Milli maç arasındaki performansınız ve isteğiniz ise beni çok memnun etti. Umarım bu arzuyu sahaya da yansıtırız" diye konuştu.