Büyük Fenerbahçe projesi

Bu sezon kontratı biten 7 futbolcuyla sözleşme yenilemeyen Fenerbahçe, önümüzdeki sezon da gençleştirme operasyonlarına devam edecek... Bu isimlerin yerine heyecan oluşturacak transferler yapılacak. Bu şekilde taraftarın ilgisi ve dinamizmi canlı tutulacak. Kulüp yine gündemin 1. maddesi olacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Eylül 2015 Güncelleme 03 Eylül 2015, 08:46
Büyük Fenerbahçe projesi

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de dönüşüm süreci önümüzdeki sezon da devam edeceğe benziyor. Geçtiğimiz sezon sonunda sözleşmesi sona eren hiçbir futbolcuyla kontrat yenilemeyen Fenerbahçe, önümüzdeki sezon bu uygulamaya devam edecek. Sözleşmeleri devam eden Sow, Holmen, Krasic'i bonservisiyle, Emenike ve Stoch'u da kiralayarak maaş yükünü oldukça azaltıldı. Mert, Egemen, Bekir, Selçuk, Emre, Kuyt ve Webo gibi isimlerle birlikte toplam 20 milyon Euro'luk bir maaş yükünden kurtulan sarı-lacivertliler, yaptıkları 11 transfere yıllık yaklaşık 23 milyon Euro ödeyecek. Yani takımın maaş yükü, geçen sezona göre yaklaşık 3 milyon Euro artmış olacak. Gelecek sezon tam 10 futbolcunun Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eriyor. Bu isimler, Alves, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Mehmet Topuz, Kadlec, Meireles ve kiralıklar Markovic, Ba ile Ribeiro...
TARAFTARI AYAĞA KALDIRACAK TRANSFERLER OLACAK
Fenerbahçe yönetimi, Milli Takım'da da forma giyen Gökhan, Caner ve M.Topal ile şartlar uygun olursa sözleşme yenileyecek. Ancak yaşı artan hiçbir futbolcuya yeni sözleşme önerilmeyecek. Bu isimlerin yerine de heyecan yaratacak yeni transferler yapılarak bu sezonun benzeri bir yaz dönemiyle taraftarın heyecanı canlı tutulacak. Böylece şampiyon olunması halinde Şampiyonlar Ligi'ne de yepyeni isimler ve sıfır kilometre bir takımla girilmiş olunacak. En büyük hedef ise Arjen Roben olacak.

Volkan DEMİR