Denayer imzalıyor

Aslan'ın daha önce anlaşmaya vardığı Belçikalı stoper Denayer dün İstanbul'a geldi. Genç oyuncu bugün sağlık kontrolünden geçtikten sonra yarın kendisini G.Saraylı yapan sözleşmeyi imzalayacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ağustos 2015 Güncelleme 30 Ağustos 2015, 01:38
Denayer imzalıyor

İÇİNDEKİLER

GALATASARAY'ın daha önce anlaşmaya vardığı Belçikalı stoper Denayer dün akşam saatlerinde İstanbul'a geldi. Bonservisi Manchester City'de bulunan genc futbolcuyu karşılayan Sarı-Kırmızılı yöneticiler onu kaldıkları otele kadar getirdi. 20 yaşındaki oyuncu bugün sağlık kontrolünden geçtikten sonra yarın kendisini Galatasaraylı yapan sözleşmeyi imzalayacak. 20 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz sezonu İskoçya Ligi takımlarından Celtic'te kiralık olarak geçirmişti. İskoç ekibinde 44 maça çıkan başarılı savunmacı gösterdiği performansla büyük övgü kazanmıştı.

KENDİMİ GÖSTERECEĞİM
Yıldız oyuncu kendisine güvendiğini vurgulayarak, "Galatasaray gibi üst düzey bir takımda oynamak benim için mutluluk verici. Bu takımın Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olması benim için büyük avantaj olacak. Kendimi burada kanıtlamak için ne gerekiyorsa yapacağım" ifadesini kullandı.