İbrahimovic gelmek üzereydi

Habertürk'e konuşan Başkan Aziz Yıldırım, "Biz, İbrahimovic için ciddi olduğumuzu söyledik. Bize gelmek üzereydi. Ancak bana burada sözleşmemiz var" cevabını verdiler.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ağustos 2015 Güncelleme 27 Ağustos 2015, 01:48
İbrahimovic gelmek üzereydi

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Spotif Direktör Terraneo Habertürk'te yayınlanan Sportürk programında birbirinden ilginç açıklamalar yaptı. Aziz Yıldırım öncelikle geçen yıl Rize'de yaşanan olaylara değinerek, "Rize'de yapılan saldırının failleri bulunmadan liglerin oynanmaması gerekirdi. Rize'de kimin otobüsünü kurşunladılar. O akşam F.Bahçe liderdi. Herkes mutlu, sevinçli, bir saat sonra uçağa giderken otobüs kurşunlanmış. Bir cinayet var orada. Bu sporcuları psikolojik olarak toparlayabilir misiniz? Türkiye'de bir futbol takımını yok etmek operasyon yapılmıştır" dedi. Aziz Yıldırım'ın diğer açıklamaları ise şöyle:

GEREKİRSE MESSİ'Yİ ALIRIM HER ŞEY MADDİYATA BAĞLI
Gerekirse Messi'yi alacağım. Niye almayayım yani? Van Persie gelir miydi? Her şey maddiyat. İbrahimovic geliyordu F.Bahçe'ye. G.Saray'ın gündeminde yok sizler şişirdiniz. Menajeri bir kere aradılar dedi o kadar. Biz temasa geçtik ciddiyiz dedik. Bize burada sözleşmemiz var uzatmak istiyoruz ama Milan intimali de var dediler. Bu sene sonuna kadar olmaz. Bütün gelenlerin hepsi birer dünya yıldızıydı.

MAHKEME 'ŞİKE VAR' DERSE KUPA TRABZON'A GİDER
2011 yılı kumpas yılıdır. Bu davanın şike mike olmadığı ortaya çıkmıştır. Bu dava bitmiştir. Bu dava kumpastır. Trabzon halkı bilsin; Fenerbahçe onların en çok dostu olduğu camiadır. Mahkeme şike yaptı derse, Trabzon halkı haklıdır. Kupa elbette onlara gidecektir. Mahkemeyi beklesinler. Biz Trabzonlularla iç içeyiz. Ama arada bazı insanlar kendi menfaatleri için iki camiayı karşı karşıya getirmiştir.

RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM
156 sene ile yargılandım. Böyle birşey olabilir mi? Bu yasanın çıkmasında sayın Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyorum. Bu ülkede kumpas bittiyse mahkemede şimdi olacakları ve alınacak kararları göreceğiz. Şenes Erzik bizim hangi davamızda bulundu ? Bize hiç yardımcı olmadı. Şenes Erzik'e Azerbaycan FF Başkanı randevu vermiyordu. Araya girdim buluşturdum ikisini. Konuşturmasınlar beni bak.

TÜRKİYE'DE AZ KALSIN BİR SİVİL DARBE OLUYORDU
Aziz Yıldırım Ergenekon'un kasasıydı. Televizyona çıkıp bizi suçlayan nerede? İbrahim Akın'a şike yaptı demesi için karşılığında lisans vereceklerdi. Baskı yaptılar. Bize yapılan haksız operasyondan dolayı üzüldük. Türkiye'de sivil ihtilal yapılıyordu kimse farkına varmadı. Şimdi kaçıyorlar kırmızı bültenle aranıyorlar. 50 bin kişi ile Türkiye'de sivil darbe yapıyorlar. Suçu olmayan adam nereye kaçıyor?

RIBERY BİZE GELMEK İSTEDİ ANCAK ONU KABUL ETMEDİM
Ribery 2005 yılında Galatasaray'dan ayrıldığı dönemde menajeri aracılığı ile bize haber göndererek Fenerbahçe'de oynamak istediğini söyledi. Ancak Özhan Canaydın'a ayıp olacağını düşünerek kabul etmedim. Arda Turan ile de çok samimiydik. 15 milyon Euro'yu 2011'de verdik. Vermediler, alacaktım ama vermediler. Yine söyledim. Türkiye'ye gelmek istiyorsan 5 milyon Euro vereceğim diye. Ancak olmadı.