Kral ve Sowalye

Şampiyonluğun en büyük favorisi olarak gösterilen Fenerbahçe sezonu galibiyetle açtı... Sarı-Lacivertli ekip, taraftarlarına umut dağıttı, rakiplere ise korku saldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Ağustos 2015 Güncelleme 15 Ağustos 2015, 01:23
Kral ve Sowalye

İÇİNDEKİLER

Kanarya'dan süper start... Yaptığı müthiş transferlerle ses getiren Fenerbahçe, 2015-2016 sezonunun açılış maçında Eskişehirspor'u Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 2-0 yendi. Sarı-Lacivertliler böylece mutlak şampiyonluk parolasıyla başladığı yeni sezona 3 puanla "merhaba" demiş oldu.

FENERBAHÇE HIZLI BAŞLADI
12. dakikada Meireles'in derinlemesine pasıyla sağdan Eskişehirspor ceza sahasına giren Nani'nin ortasında, Fernandao'dan önce araya giren savunma tehlikeyi uzaklaştırdı. 18. dakikada De Souza'nın uzun pasında sağdan Eskişehirspor savunmasının arkasına sarkan Şener Özbayraklı, kaleciyle karşı karşıya pozisyonda topu kontrol edemeyince, savunma tehlikenin büyümesine izin vermedi.

GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ
Fenerbahçe
ilk yarının sonunda golleri buldu... Soldan Hasan Ali'nin ortasına iyi yükselen Sow kafayla topu ağlara gönderdi: 1-0. 45+4. dakikada ise sahneye Fernandao çıktı ve Diego'nun asistinde ağları buldu. 54. dakikada Sow çaprazdan golü kaçırdı. 1 dakika sonra Sow yine fırsadı değerlendiremedi. 59'da Causic ikinci sarı karttan atıldı ve Eskişehirspor 10 kişi kaldı. 82'de Van Persie ağır kalınca, Ali ayaklarıyla topa dokundu ve maç 2-0 sona erdi.