Fener'e 5 aday

Fenerbahçe Yönetimi Raul Garcia, Lucas Lima, Charles Aranguiz, Luka Milivojevic ve Quintero'dan birini transfer etmek için düğmeye bastı... Sportif Direktör Terraneo, bugünden itibaren Avrupa seferine çıkacak ve UEFA Kupası için kadrodaki eksikleri gidermek için kolları sıvayacak...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ağustos 2015 Güncelleme 08 Ağustos 2015, 01:42
Fener’e 5 aday

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Yönetimi, ligin başlamasına 1 hafta kala transferde hareketlenmeye hazırlanıyor. Milos Krasic ve Samuel Holmen'in isimlerini TFF'ye bildirmeyen ve 1 yabancı kontenjanını boş bırakan Sarı-Lacivertliler orta sahaya takviye için araştırmalarda son aşamaya geldi. Fenerbahçe, bu bölge için 5 aday belirlerken çalışmalara başladı. Fenerbahçe'nin transfer listesinde Raul Garcia (Atletico Madrid), Charles Aranguiz (İnternacional), Lucas Lima (Santos) Luka Milivojevic (Olypiakos, Quintero (Porto) var... Fenerbahçe'nin bu bölge için düşündüğü listenin başında Atletico Madrid ile yolları ayırmak isteyen Raul Garcia var. Yıldız futbolcu için görüşmeler sürüyor. Bu bölge için en güçlü diğer aday Lucas Lima... Lucas için Fenerbahçe Yönetimi 1 aydır yoğunbir görüşme trafiği yaşadı. Lucas için Santos 8 milyon Euro istiyor.

LUCAS İÇİN İLK GÖRÜŞME 1 AY ÖNCE YAPILDI
Ancak Lucas Lima'nın transferinde şu ana kadar olumlu bir gelişme yaşanmadı. Şilili orta saha oyuncusu Charles Aranguiz ise İnternacional'de oynuyor. 26 yaşındaki Şilili futbolcuya Chelsea de talip oldu. Luka Milivojevic ise Olympiakos'tan Pereiara'nın eski öğrencisi. Ancak Yunan ekibi geçen sezon kiralık oynayan Milivojevic'in bonservisini bu sezon aldı. Porto'lu Quintero ise bu bölge için düşünülen son isim.