Siyah-beyaz benim hayatım

Kartal'ın yeni transferi, "Siyah-Beyaz benim hayatım. Bu renkleri çok severim"dedi. Geçen sezon gol sayısının sakatlıklar nedeniyle düştüğünü söyleyen Alman yıldız "Yeni takımımda patlama yapacağım"diye konuştu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Temmuz 2015 Güncelleme 31 Temmuz 2015, 01:07
Siyah-beyaz benim hayatım

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş' ın yeni transferi Gomez BJK TV'ye iddialı açıklamalar yaptı. Türkiye'ye başarılı olmak için geldiğini söyleyen Alman golcü, "Birçok futbolcuyla görüştüm. Bunlardan biri Hilbert'ti. Beşiktaş taraftarı hakkında ona soru sordum. Bana taraftarın büyüklüğünü anlattı. Buraya Fiorentina gibi takımına bağlı çok ateşli, çok kalpten bağlı bir kulüpten geldim. Beşiktaş'ta da aynı taraftar grubunu gördüm. Bütün göstermiş olduğum başarıları burada da göstermek ve bunlara değerler katmak istiyorum. Gol sayımın düşmesinde sakatlıkların rolü büyük oldu. Ancak şimdi çok iyiyim. Bunu atacağım gollerle göstereceğim" ifadesini kullandı.

ÖNEMLİ OLAN ŞAMPİYON OLMAK
Fizik olarak kendimi çok iyi hissettiğini ifade eden Gomez, " Kampa katıldıktan sonra özel bir programla lig başlayana kadar kendimi hazır hissedeceğime eminim. Ne kadar gol atacağımı düşünmedim. Önemli olan sezon sonunda şampiyon olmaktır. Siyah-Beyaz renklere hayran olduğum için gelmemdeki bir neden de budur" diye konuştu.