Haydi Fener haydi tam zamanı şimdi

Süper transferlerle kadrosunu yenileyen Fenerbahçe, Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Shakhtar'la Saracoğlu'nda karşılaşacak... Saat 21.00'de başlayacak zorlu maçı Portekizli hakem Moreira yönetecek. Fener'in hedefi, gol yemeden kazanmak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Temmuz 2015 Güncelleme 28 Temmuz 2015, 01:48
Haydi Fener haydi tam zamanı şimdi

İÇİNDEKİLER

VE Kanarya sahne alıyor... Sarı-Lacivertliler yeni teknik direktörü ve yeni kadrosuyla bu akşam sezonun en kritik sınavlarından birisini verecek. Robin van Persie, Luis Nani, Simon Kjaer, Şener Özbayraklı, Jose Fernandao, Abdoulaye Ba, Fabiano Ribeiro ve Josef de Souza'yı alarak gündemi altüst eden Vitor Pereira yönetimindeki Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Shakhtar Donetks'i Şükrü Saracoğlu Stadı'nda konuk edecek. Saat 21.00'de başlayacak maçı Portekizli hakem Manuel Jorge Moreira yönetecek. Zorlu mücadele Smart Sport'tan naklen yayınlanacak.

SAKAT VE CEZALI YOK
FENERBAHÇE'nin hedefi, Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Ukrayna ekibine karşı Kadıköy'de gol yemeden kazanarak önümüzdeki hafta oynanacak rövanş öncesinde avantaj yakalamak. Temsilcimizde zorlu maç öncesinde sakat veya cezalı futbolcu bulunmuyor.

AVRUPA'DA 191. SINAVINA ÇIKACAK
KANARYA bu akşam Avrupa arenasında 191. maçına çıkacak. Sarı-Lacivertliler, geride kalan 190 maçın 67'sini kazandı, 86'sını yitirdi, 37 karşılaşmada da sahadan beraberlikle ayrıldı. Bu maçlarda rakip fileleri 237 kez havalandıran Fenerbahçe, kalesinde 294 gol gördü. Kanarya evinde ise bugüne dek yaptığı 94 Avrupa Kupası maçında 45 galibiyet aldı, 19 maçta berabere kaldı, 30 kez de yenildi.

TAM 700 GÜN SONRA AVRUPA ARENASINDA
ŞİKE soruşturması nedeniyle UEFA'dan ceza alan Fenerbahçe bu akşam yeniden Avrupa arenasına geri dönüyor. Sarı- Lacivertliler tam 700 gün aradan sonra ilk Avrupa sınavını Shakhtar Donetsk karşısında verecek.

EN SON MAÇ ARSENAL
Kanarya, Avrupa'da son maçını 27 Ağustos 2013'te UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Arsenal'e karşı oynamıştı. Ardından UEFA, Fenerbahçe'ye şike soruşturması nedeniyle 2 yıl men cezası vermişti.