Robben'de dev adım

F.Bahçe başkanı Aziz Yıldırım ve Sportif Direktör Terraneo, Robben için bu hafta Almanya'ya gidecek. Yıldırım ve Terraneo, B. Münih Yönetimi ve Robben'in menajeriyle görüşecek. Van Persei'yi bile gölgede bırakacak bir transfere hazırlanan F.Bahçe Hollandalı star için para musluklarını sonuna kadar açacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Temmuz 2015 Güncelleme 27 Temmuz 2015, 01:14
Robben’de dev adım

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Robben'in transferini gerçekleştirmek için ilk adımı bu hafta içinde atıyor. Kadrosuna Van Persie ve Nani gibi dünya yıldızlarını katan Sarı-Lacivertliler iki oyuncuyu gölgede bırakacak olan Robben için gerisayıma başladı. Fenerbahçe her defasında yalandığı Hollandalı futbolcu için çok gizli bir operasyon yapacak. Teknik Direktör Pereira'nın da kadroda görmeyi hayal ettiği Arsen Robben için Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Sportif Direktör Terraneo Almanya'ya gidecek. Burada hem Hollandalı futbolcunun kulübü Bayern Münih, hem de Robben'in menajeri ile pazarlığa oturulacak. Başkan Aziz Yıldırım'ın bu transfer için gözünü karattığı ve ne pahasına olursa olsun Robben'in Fenerbahçeli olması için para musluklarını sonuna kadar açtığı ortaya çıktı. Yıldırım'ın yıldız oyuncu için gerekli ek kaynağı da temin ettiği gelen bilgiler arasında.

BONSERVİSİYLE ALINMADIĞI TAKDİRDE KİRALANACAK
BAYERN Münih'te takımı gençleştirmek için kolları sıvayan Teknik Dire ktör Guardiola'nın Robben'i takımda pek düşünmediğini öğrenen Yıldırım ve Terraneo, Alman kulübünden yılda 5.5 milyon Euro alan Robben'i ikna etmek için büyük uğraş verecek. Bayern Münih ile yapılacak görüşmede de sıkı bir pazarlık yapmayı planlayan Aziz Yıldırım'ın en son çare olarak bu oyuncuyu kiralamaya çalışması bekleniyor. Van Persei'nin de takımda olması nedeniyle Robben F.Bahçe'ye sıcak bakıyor.

KUYT DEVREYE GiRDi
FEnerbahçe Robben'in transferini gerçekleştirmek için varını yoğunu ortaya koyarken ilginç bir detay ortaya çıktı. Sarı-Lacivertli takımın eski oyuncusu Kuyt'ın bu transfer için aracılık yaptığı öğrenildi. Başkan Aziz Yıldırım'ın özel ricası ile harekete geçen Kuyt'ın Hollanda Milli Takımı'ndan arkadaşı olan Robben'i telefonla arayarak, "Fenerbahçe'de 3 harika sezon geçirdim. Burası bir futbolcu için cennet sayılır. Üstelik İstanbul gibi bir şehirde yaşamak büyük bir nimet. Fenerbahçe'de hep mutlu oldum. Buraya transfer olursan çok şeyler kazanırsın. Üstelik Van Persie'nin de bu takımda olması senin için bir avantaj olur" dediği gelen bilgiler arasında. Robben'in Kuyt'ın bu telefonundan sonra F.Bahçe'ye sıcak baktığı belirtildi.