Ve Mario Gomez Beşiktaş'ta

Siyah-Beyazlılar bombayı patlattı... İtalya'ya çıkarma yapan yönetim Fiorentina ve Alman golcü ile tüm pürüzleri çözdü. Sıra resmmi izada

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Temmuz 2015 Güncelleme 25 Temmuz 2015, 00:54
Ve Mario Gomez Beşiktaş’ta

İÇİNDEKİLER

Demba Ba'nın Çin'e satılmasının ardından dört koldan forvet arayan Beşiktaş, uzun süredir peşinde olduğu Mario Gomez'i bitirdi. Önceki gün İtalya'ya çıkarma yapan yöneticiler hem Fiorentina hem de Alman golcü ile tüm pürüzleri çözdü.

ORMAN'A MÜJDE VERİLDİ
Son olarak Gomez'in imaj hakları konusunda yaşanan sıkıntıyı da gideren Beşiktaşlı yöneticiler, Başkan Fikret Orman'ı arayarak transferin bittiği müjdesini verdi. Şu anda son yazışmalar yapılırken, Beşiktaş'ın bugün görüşmelere başlandığını KAP'a bildirmesi bekleniyor. Alınan bilgilere göre Siyah-Beyazlılar, Fiorentina'ya 6 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.

TAM 30 MİLYON EURO!
Beşiktaş
'ın Gomez'le de 4 yıllık anlaşma yaptığı ve yıldız futbolcuya toplam 20 milyon Euro garanti ücret ödeneceği öğrenildi. Maç başılar ve bonuslarla birlikte transferin toplam maliyeti 30 milyon Euro'yu bulacak. Taraftarın büyük bir heyecanla beklediği Gomez'in en geç pazartesi günü İstanbul'da olacağı öğrenildi.