Fener'den bomba transfer

Pereira, Nani ile imzaların atılmama nedeni olarak kulübü ManU'yu göstermişti. İngilizlerin, Juve ve İnter de devreye girince fiyat arttırmaya çalıştığı ortaya çıktı

Giriş Tarihi 26 Haziran 2015, 00:00 Güncelleme 26 Haziran 2015, 11:06
Fener’den bomba transfer

İÇİNDEKİLER

Luıs Nani ile sezon basına 4 milyon euro'dan 4 yıllıgına anlasma saglayan Fenerbahçe, Portekizli yıldıza önceki gün Istanbul'da imza attırmayı planlıyordu. Ancak 9.8 milyon euro bonservis bedeline razı olan Manchester United'ın son anda pürüz çıkarması üzerine imzalar uzamıstı. Teknik direktör Vitor Pereira da Portekiz basınına yaptıgı açıklamada Nani'de sorunun ManU'dan kaynaklandıgını bildirmisti. Ingiliz kulübünün son anda yan çizmeye çalısmasının nedeni de ortaya çıktı. Juventus ve Inter 28 yasındaki kanat oyuncusuna talip olunca Manchester United fiyat artırmak istedi.

SORUN YOK İMZA ATIYOR
SKY Italia da iki Çizme ekibinin, oyuncunun menajeri ile temasa geçtigini duyurdu. Ancak Juve ve Inter'e Nani'nin sartlarının agır geldigi, oyuncunun her an F.Bahçe'ye imza atabilecegi belirtildi.

iNGiLiZLERE GÖRE BUGÜN iSTANBUL'DA
İngılız Daily Mail gazetesi, ManU ile Fenerbahçe arasındaki tüm pürüzlerin giderildigini, Luis Nani'nin bu aksam saatlerinde Istanbul'da olacagını duyurdu. Istanbul'a sevgilisi Daniela Martins ve oglu Lucas ile birlikte gelecegi bildirilen yıldız futbolcuyu havalimanında Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo'nun karşılayacağı ayrıntısına da yer verildi.