Umudumuz bitmez!

A Milli Takım'ın patronu Fatih Terim, "Bu maçın zor geçeceğini biliyorduk. Gol gelmeyince stres ve telaş başladı. Bu da golü geciktirdi. Soyunma odasını görmeliydiniz... Şimdi tam bir takım olduk. Umudumuzu koruyoruz" dedi

Giriş Tarihi:
Umudumuz bitmez!
Maçın ardından konuşan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Euro 2016 iddiasını devam ettirdikleri için mutlu olduklarını ifade etti. Terim şunları söyledi: "Maçtan önce oyuncularıma Hollanda ve Çek maçlarından daha zor geçeceğini söyledim. Oyunun hakimi ve favori gibi oynadık, sonlara doğru biraz da risk aldık. Normalde o dakikalara kalmaması lazımdı. Golü daha erken bulabilirdik, gol ve penaltı pozisyonlarımız oldu. Çok büyük emekler verip takım olamazsınız ama bazen böyle anlarda takım olursunuz. Ben soyunma odasını hiç böyle görmedim. Böyle kenetlenmek önemlidir. Şimdi takım olduk. Çok daha iyi maçlar oynadık ama kaybettik"

KENDİ GÖBEĞİMİZİ KENDİMİZ KESECEĞİZ
Maçın kahramanı Arda Turan ise maçtan sonra yaptığı açıklamada "Golü bulacağımızı biliyorduk. İnancımızı hiç kaybetmedik. Artık 4 maçımız kaldı. Bunların 3'ü de taraftarımızın önünde oynayacağız. Kendi işimizi kendimiz göreceğiz. Umudumuz sürecek... Artık kalan 4 maçı da kazanıp hakettiğimizi alırız. Halkımız da bunu hakediyor" diye konuştu.;




6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.