Derbide kazanan Galatasaray!

Spor Toto Süper Lig'in lideri Galatasaray Türk Telekom Arena'da son hafta öncesinde kader sınavında ezeli rakibi Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Mücadeleden 2-0 galip ayrılan Cimbom ligin bitmesine bir hafta kala şampiyonluk yarışında önemli bir avantaj elde etti.

Giriş Tarihi 24 Mayıs 2015, 00:00 Güncelleme 24 Mayıs 2015, 22:11
Derbide kazanan Galatasaray!

İÇİNDEKİLER

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında TT Arena'daki derbi maçta Galatasaray ile Beşiktaş kozlarını paylaştı. Süper Lig'de son iki haftaya Fenerbahçe'nin 3 puan önünde lider giren Galatasaray Beşiktaş karşısında sahadan 2-0 galip ayrıldı ve şampiyonluk yolunda önemli bir adım attı.

Galatasaray'da son günlerin formda oyuncusu Yasin Öztekin'in 11. dakikada Beşiktaş karşısında gol perdesini açan isim oldu. Wesley Sneijder da karşılaşmanın 80. dakikasında ceza sahası dışından kaydettiği golle farkı ikiye çıkardı ve galibiyeti perçinleyen ayak oldu.

Beşiktaş karşısında sahadan galibiyetle ayrılan Galatasaray bitime bir hafta kala maç fazlasıyla en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde yer alıyor. Fenerbahçe'nin Başakşehir karşısında puan kaybı yaşaması halinde Spor Toto Süper Lig'de şampiyon Galatasaray olacak aksi halde ligdeki düğüm haftaya çözülecek.