Arena'da kader gecesi

Galatasaray ile Beşiktaş bugün saat 20.00'de TT Arena'da kozlarını paylaşıyor. G.Saray kazanıp 4. yıldız için dev bir adım atmak isterken, Beşiktaş bu sezon derbi maçlardaki ilk puanlarını hedefliyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Mayıs 2015 Güncelleme 24 Mayıs 2015, 02:16
Arena’da kader gecesi

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 33. haftası sezonun son derbisine tanık oluyor. Galatasaray ile beşiktaş saat 20.00'de TT Arena'da kozlarını paylaşacak. Karşılaşmayı Hüseyin Göçek yönetecek. Galatasaray bu maçı kazanıp ligin son haftasına rahat girmeyi hedeflerken, bu sezon derbi maçlarda puan alamayan Beşiktaş, hem ilk puan veya puanlarını almak hem de 2.'lik şansını sürdürmek istiyor. Beşiktaş 2.'lik şansını sürdürmek için bugün mutlak surette kazanmak zorunda.

DERBİ FAKİRİ BEŞİKTAŞ...
Ligin ilk yarısında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçı Galatasaray, Melo ve Burak'ın 2. yarıda attığı gollerle 2-0 kazanmıştı. Beşiktaş bu derbi dışında Fenerbahçe'ye 2-0 ve 1-0 kaybetmişti. Beşiktaş bu geceki maçtan da puan alamazsa tarihinin en kötü derbi karnesine sahip sezonu tamamlamış olacak.

ASLAN 119-105 ÖNDE
Galatasaray'da sakatlığı tam geçmeyen Chedjou'nun derbi maçta riske edilmesi beklenmiyor. Selçuk ve Hamit'in oynama ihtimali ise çok yüksek. Beşiktaş'ta sakat Veli yok. Dizinde şişlik bulunan Gökhan Töre'nin durumu ise maç saatinde belli olacak. İki takım arasında 91 yılllık rekabette Galatasaray'ın 119-105 üstünlüğü bulunuyor. Sarı-Kırmızılı ekip gol sayısında da 474-441 üstün durumda. Beşiktaş son 9 maçta rakibini mağlup edemiyor.