Tolgay Fener'i istedi

Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden Celal Kolot, Tolgay'ın F.Bahçe'ye haber göndererek, "Beni isterseniz size gelebilirim" dediğini iddia etti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Mayıs 2015 Güncelleme 21 Mayıs 2015, 01:03
Tolgay Fener’i istedi

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş' ın eski yöneticilerinden Celal Kolot ses getirecek bir açıklamalar yaptı. Celal Kolot, Tolgay Arslan için şok bir iddiada bulunarak, "Tolgay Arslan, Beşiktaş'ın en formda oyuncusuyken Fenerbahçe ile görüşmesi manidar. Bunu birebir biliyorum. Demek ki takım belli bir başarısızlıkla hemen parçalanmaya başlıyor. 3-4 aydır parasını alamadığı için bedavaya ayrılabileceğini ve Fenerbahçe beni isterse, gelirim" diye haber gönderdiğini biliyorum. Ama Fenerbahçe'nin ilgilenmediğini de biliyorum" açıklamasında bulundu.

STAT EN ERKEN DEVRE ARASINDA

Vodafone Arena
'nın sürekli uzaması ile ilgili Kolot; "Başkan, stat için defalarca gün belirlemesine rağmen gördüğünüz gibi geçen Ağustos'ta bitmesi lazımken bu Ağustos'ta da bitmeyeceğini söylemiştim. "Ekim" diyorlar ama ben yine en iyi ihtimal önümüzdeki sezonun devre arasından sonra diyorum" diye konuştu. Beşiktaş'ın UEFA'dan mali kriterler konusunda uyarı aldığını da vurgulayan Celal Kolot, "Bu nedenle ya oyuncu satacaklar ya da bonservisi elinde olan futbolculara yönelecekler. Başka bir çareleri yok" diye konuştu.