Zarrab iyi bir Besiktaşlı

Fikret Orman İranlı işadamı Reza Zarrab'ı hiç tanımadığını söyleyerek, "Ama kendisi iyi bir Beşiktaşlı'dır. Beşiktaşlı bir vatandaş olarak para verip loca almıştır" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Nisan 2015 Güncelleme 17 Nisan 2015, 00:49
Zarrab iyi bir Besiktaşlı

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Reza Zarrab'la yemek yemesiyle ilgili açıklamalar yaparken söylenenlere tepki gösterdi. Kendisinin Zarrab'ı hiç tanımadığını vurgulayan Orman, "Ama kendisi iyi bir Beşiktaşlı'dır. Bu Reza Zarrab suçlu mudur? Bu arkadaş aranıyor mu? Bu arkadaş eroin kaçakçısı mı? Polisler peşinde mi? Reza Zarrab'la iş ilişkisi mi kurmuşum? Reza Zarab loca aldı diyorlar. Size soruyorum. Bu değirmenin suyu nereden geliyor. Reza Zerrab Beşiktaşlı bir vatandaş olarak para verip loca satın almıştır. Nedir bu Beşiktaş'ı siyasete çekme çabası. Kendisiyle yemek yemem gizli kapaklı birşey değil" diye konuştu.

GÖZÜNDE IŞIĞI ALDIM
Zarab'ın F.Bahçeli olduğu ifadelerini okumadığını söyleyen Orman, "Zarrab bana Beşiktaşlı olduğunu söyledi. Bana baktığında gözünde Beşiktaşlı ışığı aldım. Beşiktaş'a sahip çıkan herkese teşekkür ediyorum. Bizi buraya iş yapalım diye seçtiler, çene yapalım diye değil"dedi.