10 Nisan'ı bekliyorum

Tekrar geri dönmeyi düşünen Ünal Aysal, 10 Nisan'a kadar çıkacak başkan adaylarına ve listelere bakacak . Eğer Ünal Aysal, adayları beğenmezse adaylığını koyacak!

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
10 Nisan'ı bekliyorum
Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal'dan geri dönüş hazırlığı.. Önceki gün yönetim kurulu üyesine ve başkan adaylığını düşünen Dursun Özbek'le yemek yiyen ve durum değerlendirmesi yapan Ünal Aysal, kararını 10 Nisan'da verecek. Dursun Özbek ile birlikte hareket etme kararı alan Ünal Aysal, 10 Nisan'a kadar ortaya çıkacak başkan adaylarına ve listelere bakacak. Eğer bu aday ve listeleri beğenmezse kendisi adaylığını açıklayacak. Bu durumda Dursun Özbek de Ünal Aysal'ın yanında seçime girecek. Ünal Aysal listesini de belirlemek için önemli isimlerle görüştüğü öğrenildi. Ünal Aysal, 2010'da Adnan Polat'ın yönetiminde yer alan Haldun Üstünel'i ikna etmeye çalışıyor. Aysal'ın listesinde düşündüğü isimler arasında eski yöneticisi Emir Sarıgül, Haldun Üstünberk de yer alıyor.

ÜNAL AYSAL KARARINI 10 NİSAN'DA AÇIKLAYACAK
Galatasaray'ın eski başkanı Ünal Aysal, dün yaptığı açıklamada adaylığıyla ilgili ip uçları da verdi. Aysal, kulübün başkan yardımcılarından Dursun Özbek ile dün yemekte bir araya geldiğini belirterek, "Dostane bir görüşme yaptık. Benim gönlümden geçen iyi bir başkan adayının çıkması ve benim de onu desteklemem. Adaylık konusunda henüz verilmiş bir kararım yok. Kararımı 10 Nisan'dan sonra açıklayacağım" ifadelerini kullandı.