Pradelligittimi.com!

Trabzon hezimeti sonrası İtalyan hocanın gitmesini bekleyen taraftarlar 'prandelligittimi.com' isminde bir site açtı... Sitenin girişine de "Hayır, henüz gitmedi. Biz de bekliyoruz"d iye yazdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Kasım 2014 Güncelleme 24 Kasım 2014, 01:49
Pradelligittimi.com!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da Cesare Prandelli isyanı büyüyor... İtalyan teknik adamın kimsenin anlam veremediği kadro tercihi ve Sarı-Kırmızılılar'ın Arena'da aldığı 3-0'lık Trabzonspor yenilgisi taraftarları adeta çıldırtmış durumda. Arsenal ve Dortmund maçları sonrasında olduğu gibi Trabzonspor hezimetinin ardından da Prandelli'nin istifasını bekleyen Galatasaraylı taraftarlar, bir kez daha umduklarını bulamayınca çözümü internet sitesi açmada buldu. 'prandelligittimi. com' isimli siteye tıklandığında, açılış sayfasındaki "Hayır, henüz gitmedi. Biz de bekliyoruz" yazısı Sarı-Kırmızılı taraftarların duygularını yansıtıyor. Site şimdiden tıklanma rekorları kırarken, sosyal medyada da bir anda en çok konuşulan sitelerden biri haline geldi. 3-0'lık yenilginin üzerinden 1 günden fazla bir süre geçmesine rağmen Galatasaraylı taraftarların Prandelli'ye duyduğu öfke de hala dinmedi.

"BİZ SAFTIG'İN, HELD'İN BOŞUNA GÜNAHINI ALMIŞIZ!"

Sosyal medyada yaptıkları yorumlarda Prandelli için "Galatasaray tarihinin en kötü teknik direktörü" yorumunu yapan Sarı-Kırmızılı taraftarlar, "Biz bugüne kadar Saftig'in, Held'in Skibbe'nin günahını boşuna almışız. Prandelli'nin eline kimse su dökemez!" ifadesini kullandılar. Özellikle Wesley Sneijder'i yedek bırakmasıyla ilgili İtalyan hocayı eleştiri yağmuruna tutan Galatasaraylı taraftarlar, "Sneijder'i oynatmayan bir teknik adam, futboldan anlamıyordur" yorumunu yaptılar.

TAMAMEN DUYGUSAL!

Duygun Yarsuvat ve yeni yönetim ilk günden bu yana Prandelli'ye destek veriyor... Trabzon yenilgisine rağmen İtalyan hocanın arkasında olduğunu açıklayan yönetim, aslında farklı duygular yaşıyor!.. Artık Yarsuvat ve yönetimin de sabrı taşmış durumda. Yönetim hemen İtalyan hocayı göndermek istiyor. Fakat ekonomik kriz nedeniyle yeni teknik kadronun maliyetini karşılayamayacak durumda olan yönetim operasyonu yapamıyor.