Cinayete teşebbüs

Alman polisi olayları çıkaranları cinayete teşebbüsten yargılayacak. Galatasaray'ı ise sahasının kapanması ve ağır para cezası bekliyor. Dortmundlu futbolcu Kehl olay çıkaranlar için "Kim bu aptallar" dedi

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Cinayete teşebbüs
Galatasarayyandı... Şampiyonlar Ligi'nde Dortmund'a yenilen Sarı-Kırmızılıtakımı ve olay çıkaran taraftarları büyük bir ceza bekliyor. Dortmundpolisi yaktıkları meşeleleri Alman taraftarlarının üzerine atan kişiler hakkında adam öldürmeye teşebbüs, mala ve kişiye zarar verme ile patlayıcı madde ve toplanma yasalarını ihlal etme suçlarından inceleme başlattı.

Bazı kişiler gözaltına alınırken maytap ve meşaleler nedeniyle 2 polisin yaralandığı açıklandı. Çıkan olaylar Almanbasınında geniş yer buldu. Dortmundluoyuncu Kehlolay çıkaran taraftarlara sert tepki göstererek, "Bunların içindeki aptalların kim olduğunu merak ediyorum. Birileri yaralandı mı, orada çocuklar var mı diye kaygılanıyorsun" dedi.

ARSENAL MAÇI SEYİRCİSİZ

Bu arada G.Saray'a bir kötü haber de UEFA'dan gelecek gibi görünüyor. Sarı-Kırmızılıkulüp hakem ve gözlemci raporları doğrultusunda UEFA Disiplin Kurulu'na sevkedildi. Daha önce Arsenalmaçında tribünde yaşanan olaylar nedeniyle 50 bin Euroceza alan Galatasaray'a bu kez saha kapatma cezasının gelmesine kesin gözüyle bakılıyor. Böyle bir ceza verildiği takdirde Galatasaray 9 Aralık'ta İstanbul'da Arsenalile oynayacağı maçı boş tribünlere oynayacak. Böylece taraftarından yoksun olarak maça çıkacak.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler