Bu takıma UEFA kupası yakışır

Kartal'ın Başkanı doğru yatırımların karşılığını almaya başladıklarını söyleyerek, "Bu Beşiktaş'a UEFA Kupası'nı kaldırmak çok yakışır" dedi. Orman kulübün iflastan bugünlere geldiğini ifade ederek, "Allah bizi mahcup etmesin" diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ekim 2014 Güncelleme 25 Ekim 2014, 00:50
Bu takıma UEFA kupası yakışır

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Partizan maçı sonrası SPORX'e iddialı açıklamalarda bulundu. Siyah-Beyazlı başkan, "Bu Beşiktaş'a UEFA Kupası'nı kaldırmak çok yakışır" dedi. 4-0'lık galibiyetin bir rastlantı olmadığını vurgulayan Orman, "Biz bu hedefleri 2 yıl önce takımı planlarken koyduk. Bu hedefi ilk kez dillendirmiyoruz. Biz bu takımın temellerini atarken 'Hedefimiz birkaç yıl sonra 10 yıllık bir maziye 20 milyonun üzerinde bir taraftara sahip olan bu camiaya bir Avrupa şampiyonluğu yaşatmak' dedik. İşte şimdi bu süreci yaşıyoruz" dedi.

YABANCIDA KARAKTERLİ OYUNCULAR ALDIK
BUNDAN
2 yıl önce iflas etmiş bir takımı devralarak bugünlere geldiklerinin altını çizen Orman, "Bu takım dipten bugünlere geldi. Önce düzlüğe ardından zirveye çıktı. Bunlar kolay olmadı. Doğru yatırımlar yaptık. Yabancıda karakterli oyuncu aldık" dedi.

PARTİZAN ASLA YABANA ATILACAK EKİP DEĞİL
Orman Partizan önünde alınan galibiyeti büyütmediklerini öne sürerek, "Deplasmanda Partizan gibi bir takıma 4 gol atmak büyük bir başarı ama karşımızda iyi bir takım yoktu. Günlerinde değillerdi. Partizan yabana atılacak bir takım değil. Belgrad'da oynadıkları maçta Tottenham'a diş söktürdüler" ifadesini kullandı.

FUTBOL ŞUBESİ'Nİ TEBRİK EDİYORUM
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Partizan karşısında maçın yıldızının Gökhan Töre olduğunu söyledi. Orman, "Gökhan Töre bizim futbol şubesindeki arkadaşlarımızın başarısıdır. Ahmet Kavalcı'dan Mete Vardar'ına kadar tüm arkadaşlarımı yürekten kutluyorum" dedi. Orman UEFA ve FIFA'da tek bir davalarının olmadığını ifade etti.