Vur vur inlesin Dortmund izlesin

Şampiyonlar Ligi'nde 2 maçta 1 beraberlik alan G.Saray, grupta 2'de 2 yapan Dortmund ile saat 21.45'te karşılaşacak. Otoriteler, "Prandelli, Fener maçında 2 gol atan Sneijder'i serbest oynatmalı. Hollandalı yıldız aynı derbideki gibi füzelerle Dortmund'u yıkabilir" görüşünde

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Ekim 2014 Güncelleme 22 Ekim 2014, 02:15
Vur vur inlesin Dortmund izlesin

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe derbisini Sneijder'in iki füzesiyle kazanan Galatasaray bugün Şampiyonlar Ligi'nde kader maçına çıkacak. Anderlecht ile berabere kalan, Arsenal'den 4 yiyen Cimbom grupta 2'de iki yapan Dortmund'u ağırlayacak. 21.45'teki maçı İspanyol Antonio Miguel Mateu Lahoz yönetecek. Alman Ligi'nde kötü geçiren Dortmund ise bu maça ayrı bir önem gösteriyor. Otoritelere göre Prandelli bu maçtan iyi bir sonuç çıkarmak için Sneijder'i serbest oynatmak zorunda. Yazarımız Levent Tüzemen, "Prandelli Sneijder'i sol hapsetmayip serbest oynatmalı. Bu özgürlük Sneijder'e şut atma imkanı sağlıyor. Özellikle Fener'e attığı 2. golü iyi analiz etmesi gerekiyor" diye konuştu.

CİMBOM, SNEİJDER'E ŞUT ÇEKECEK ALANLAR YARATMALI
Tüzemen, G.Saray'ın derbideki gibi kontrollü oynaması gerektiğini belirtip, "Prandelli, Alman futbolunu iyi tanıyan formda olan Hamit'e yer vermeli. Bruma da çabukluğu ile tehdit olabilir" dedi. İlker Yağcıoğlu "G.Saray Dortmund karşısında kontrollü oynamak zorunda. Karşısında Şampiyonlar Ligi'nde çok iyi oynayan bir Dortmund var. Orta sahayı kalabalık tutmalı. Sneijder'i serbest oynatıp ona şut çekecek alanlar yaratmalı." ifadesini kullandı.

CİMBOM'UN KOZU WESLEY SNİPER
Fenerbahçe'ye attığı iki muhteşem golle Galatasaraylılar'ın gönlünde taht kuran Wesley Sneijder gözünü Dortmund'a çevirdi. Sniper lakabı ile tanınan Hollandalı'dan herkes gol bekliyor.

ARSENAL DEPLASMANDA
Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki diğer maçta Anderlecht ile Arsenal kozlarını paylaşacak. Arsenal'den 4 yiyen, Anderlecht ile berabere kalan Cimbom grupta 3. durumda.