Herkes haddini bilecek

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, Hakan Ünsal'ın, "Halilhodzic terbiyesizlik yapıyor" sözleri için "Onun yaptığı da terbiyesizlik. Trabzon'un hocasına kimse böyle bir ifade kullanamaz" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ekim 2014 Güncelleme 21 Ekim 2014, 00:47
Herkes haddini bilecek

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, futbol yorumcusu Hakan Ünsal'ın, "Halilhodzic terbiyesizlik yapıyor" sözlerine sert tepki gösterdi. Uzunay, "Onun yapmış olduğu da terbiyesizlik. Trabzonspor Teknik Direktörü'ne hiç kimse böyle bir ifade kullanamaz. Herkes haddini bilecek" dedi. Hakan Ünsal, TRT 1'deki Stadyum programında yaptığı yorumda, Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic'in Rıza Çalımbay'ın sözlerine karşılık olarak "Kendisini tanımıyorum. Ama duyduklarım doğruysa kaba konuşmuş" sözlerine karşılık olarak Hakan Ünsal, canlı yayında Halilhodzic için "Terbiyesizlik yapıyor" ifadesini kllanmıştı. Bunun üzerine Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, Hakan Ünsal'ın sözlerine karşılık olarak böyle bir açıklamada bulundu. Uzunay şöyle devam etti:

BÖYLE BİR İFADE KİMSENİN HADDİNE DEĞİL...
HOCAYA karşı yapılan bu tarz konuşmaları kimse tasvip etmez. Herkes haddini bilecek. Herkes işini yapacak. Öyle bir ifade kullanması haddine mi? Trabzonspor hocasına hiç kimse öyle bir kelime kullanamaz. Eleştirinin bir dozu var. Haddini bilmeli" Aldıkları Mersin galibiyetinin kendileri için çok önemli olduğunu da belirten Uzunay, "Stresi kırdık" dedi.

YUNUS EMRE SEL