Bruno Alves Ocak'ta yolcu

Galatasaray derbisinde gördüğü kırmızı kart nedeniyle "İstenmeyen adam" ilan edilen Alves için menajerler Hasan Çetinkaya'dan bilgi almaya çalışıyor. Portekizli Ocak'ta gönderilebilir. Kadro dışı kalması da gündemde!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ekim 2014 Güncelleme 21 Ekim 2014, 11:36
Bruno Alves Ocak’ta yolcu

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz cumartesi gecesi Galatasaray derbisinde gördüğü kırmızı kart nedeniyle Fenerbahçe'de istenmeyen adam haline gelen Bruno Alves için iddialara göre menajerler şimdiden devreye girdi... Portekiz Milli Takımı'nın da formasını giyen 33 yaşındaki oyuncunun taliplerinin Fenerbahçe takım menajeri Hasan Çetinkaya'yı arayarak bilgi almaya çalıştığı öğrenildi. Fenerbahçe ile 31 Mayıs 2016'ya kadar sözleşmesi bulunan ve yıllık 2 milyon 500 bin Euro garanti paraya oynayan Alves'in 2014 Dünya Kupası'ndan sonra da talipleri çıkmış ancak Portekizli stoper Fenerbahçe'den ayrılmak istemediğini söylemişti. Ancak yaşanan son olaydan sonra Bruno Alves'in de moralinin çok bozuk olduğu ve gitmeye sıcak bakacağı belirtiliyor. Sarı-Lacivertli yönetimin bugün saat 15.00'te toplanarak Portekizli futbolcuya uygulanacak yaptırım için karar vereceği de gelen haberler arasında.

FENERBAHÇE YÖNETİMİNİN ÖNÜNDE 2 CİDDİ SEÇENEK VAR
Fenerbahçe Yönetimi'nin Alves ile ilgili olarak alacağı kararda 2 seçeneğin bulunduğu belirtiliyor. İlki kadro dışı kalması. Bu durumda Alves Samandıra'dan ayrılıp Dereağzı'na taşınacak. 2. seçenek ise Ocak'ta başka takıma gönderilmesi. Bu durumda Alves çalışmalarına Samandıra'da devam edecek ve zorunlu olmadıkça kadroya alınmayacak. Alves'e verilecek para cezası ise henüz belirsiz. FIFA'ya göre üst
limet 100 bin Euro.

Volkan DEMİR