Aysal'a veda hediyesi

G.Saraylı oyuncular Dortmund ile oynayacakları karşılaşmaya farklı bir şekilde motive oluyor. Sarı-Kırmızılı futbolcular bu maçta alacakları galibiyetle Başkan Ünal Aysal'a veda hediyesi vermenin planlarını yapıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ekim 2014 Güncelleme 21 Ekim 2014, 00:56
Aysal’a veda hediyesi

İÇİNDEKİLER

Galatasaraylı oyuncular Dortmund ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi maçına farklı bir şekilde motive oluyor. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın görevinin başındaki son derbisine ekstra motiveyle çıkan ve Fenerbahçe'yi mağlup eden Sarı-Kırmızılı futbolcular, Dortmund maçına da benzer bir şekilde motive oluyor. Aysal'ın başkanlığında son maçına çıkacak Sarı-Kırmızılılar bu maçtan alınacak galibiyetle Ünal Aysal'a veda hediyesi verme peşinde.

SON BİR KONUŞMA
Aysal'ın yarın akşam tıpkı derbi maçı öncesinde olduğu gibi futbolcular ile bir araya gelerek son bir konuşma yapması ve prim açıklaması bekleniyor. PFDK'ya sevk edildiği için derbiyi tribünden izleyemeyen Aysal Dortmund maçına son kez başkan olarak gelecek ve taraftarlara veda edecek.

DORTMUND'A İSPANYOL HAKEM
Galatasaray'ın
Şampiyonlar Ligi'nde Dortmund ile yarın oynayacağı karşılaşmayı İspanyol Futbol Federasyonu'ndan hakem Miguel Mateu Lahoz yönetecek. Arena'daki maç saat 21.45'te başlayacak.