Başkent ekspresi

Beşiktaş, 40'ta Da Costa'nın golüyle şok oldu. Fakat Demba Ba, 58 ve 65'te klasını gösterip skoru 2-1 yaptı Hakan tabelaya yeniden eşitliği getirdi. Demba Ba 79'da bu kez de Olcay'a harika bir servis yapıp işi bitirdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ekim 2014 Güncelleme 20 Ekim 2014, 01:26
Başkent ekspresi

İÇİNDEKİLER

Kartal, Başkent'te kanatlandı!.. Olimpiyat Stadı'nın bakımda olması nedeniyle Sivasspor ile Ankara'da Osmanlı Stadı'nda karşı karşıya gelen Beşiktaş sahadan 3-2 galip ayrıldı ve önceki gün liderliğe yükselen Galatasaray'dan zirveyi devraldı. 19. dakikada Demba Ba'nın kafa vuruşu az farkla auta çıktı. 20. dakikada Utaka'nın şutunda kaleci Tolga Zengin gole izin vermedi.
25. dakikada Demba Ba'nın ara pasıyla buluşan Veli'nin şutu, kaleci Ertuğrul'un dokunuşu sonrası üst direkten geri geldi. 40. dakikada Cicinho korneri yerden ön direğe attı. Da Costa gelişine çok sert vurtu ve Sivasspor 1-0 öne geçti.
İlk yarı da bu skorla sona erdi.

ERTUĞRUL KALESİNDE DEVLEŞTİ AMA!..
47'de Ertuğrul önce Demba Ba, sonra Ersan'a gol izni vermedi. Dakikalar 58'i gösterdiğinde Demba Ba sahne aldı ve skora denge geldi: 1-1. Senegalli yıldız 7 dakika sonra yine çok şık bir vuruşla golü attı ve Beşiktaş 2-1 öne geçti. 75'de Hakan'ın golüyle bu kez Sivasspor beraberliği yakaladı: 2-2. Fakat 4 dakika sonra Demba Ba'nın harika asistinde Olcay Şahan topu ağlara yollayıp skoru belirledi: 3-2.

KARTLA ZİNCİRİ KIRDI
Bu sezon gol yollarında büyük sıkıntı başayan Beşik- taş, şeytanın bacağını Başkent'te kırdı!.. Süper Lig, Şampiyonlar Ligi ön elemesi ve Avrupa Ligi'nde son oynadığı 9 maçta da 1 golden fazlasını atamaya Siyah-Beyazlılar dün Sivas ağlarını 3 kez sarstı. Ayrıca ilk iki haftasında haftada sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Senegalli Demba Ba da Süper Lig kariyerinde ilk gollerini dün kaydetti.