Futbolu çok özledim

Trabzonspor'da sezon başı sakatlanan Özer Hurmacı tamamen iyileşti. Bordo-Mavili oyuncu, "Futbolu çok özledim. Her şeyimi ortaya koyacağım"ifadesini kullandı

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Futbolu çok özledim
Trabzonspor'da Özer Hurmacı sevinci yaşanıyor. Bordo- Mavili takımın sezon başında yaptığı kampta sakatlanan ve ayak tarak kemiğindeki kırık nedeniyle ameliyat olmak zorunda kalan Özer Hurmacı takımla birlikte çalışmalara başladı. 27 yaşındaki oyuncu Teknik Direktör Halilhodzic'le yaptığı görüşmede, "Futbolu çok özledim. Sahalara dönmek istiyorum. Bu sezon her şeyimi ortaya koyacağım. Sizi mahcup etmeyeceğim" dedi.

KADRODA YER VAR
Özer Hurmacı'nın bu sözlerine Halilhodzic'in, "Senin nasıl bir futbolcu olduğunu biliyorum. Sana bu kadroda yer var. Formayı kapmak için vereceğim mücadeleyi şimdiden merak ediyorum. Trabzonspor olarak bu sezon hedeflerimiz büyük. Ligdeki puan kayıplarımızı sarmak için büyük rekabet yaşanacak" diye konuştu.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler