Hocamızın arkasındayız

İsmail Kartal'ın kendilerine her zaman ağabeylik yaptığını söyleyen kaptan Emre, "Tüm oyuncu grubu olarak ona destek olacağız. Fenerbahçe içinde yetişmiş, bu değerlere sahip olan birinin başımızda olması bize özgüven veriyor" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ekim 2014 Güncelleme 04 Ekim 2014, 01:01
Hocamızın arkasındayız

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu yanında oğlu Ömer Akif ile birlikte aylık Fenerbahçe Dergisi'ne röportaj verdi. Teknik direktör İsmail Kartal'a güvendiklerini söyleyen Emre, "İsmail Hoca, bize her zaman ağabeylik yapmış bir isimdir. Bütün oyuncuların her zaman İsmail Hoca'yla ilişkileri çok iyidir. O nedenle; teknik direktör olarak bizim başımıza getirilmesinden dolayı çok mutluyuz. İnanıyorum; bu yolda ona elimizden geldiğince bütün oyuncu grubu olarak destek olacağız. Fenerbahçe'nin içinde yetişmiş, bu değerlere sahip olan birinin takımımızın başında olması, bize ayrıca özgüven veriyor" dedi.

TARAFTAR HER DÖNEMDE BİZİM YANIMIZDA OLDU
En büyük sponsorumuz taraftarımız" sloganının başka yerlere çekilmemesigerektiğini belirten Emre "Fenerbahçe taraftarı her dönemde Fenerbahçe'nin en büyük destekçisi olmuştur. Onlar her daim bu sevgi ve desteği bütün Türkiye'yi imrendirecek şekilde bize zaten hissettirdiler. Bu desteğin ilelebet devam edeceğine inancım da sonsuz" diye konuştu.

OĞLUM ÖMER AKİF HUY OLARAK BANA BENZİYOR
Oğlu Ömer Akif'in huy olharak kendisine benzediğini ifade eden Emre şöyle devam etti: "Ömer güler yüzlü, sıcakkanlı bir çocuk. İnsanları seven bir çocuk. İlk defa gördüğü bir insana bile sarılmayı kendine zul görmeyen bir çocuk. Ben özel hayatımda egoları olan bir insan değilim. Bunu Ömer'e öğretmeye çalışıyorum."

ÖMER AKİF'E KIZ KARDEŞ GELİYOR
2.
kez baba olacağını belirten kaptan Emre, "Kızımız olacak inşallah. Ömer de bir kardeşi olacağını biliyor şu anda ve çok heyecanlı. Allah nasip eder de kızımızı kucağımıza alırsak, onun da büyüdüğünü görürsek, kız çocuğumuzun çok şanslı olacağını düşünüyorum çünkü Ömer
gibi bir ağabeyi olacak"
dedi.