25 Ekim'de aday değilim

G.Saray Başkanı medyanın kendisine olan davranışı, Divan'ın tutumu, TFF'nin davranışları yüzünden görevi bırakma kararı aldığını söyledi. Aysal, "25 Ekim'de aday değilim. Bu işleri görmezden gelemezdim. Destekleyeceğim bir ekip olacak" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Eylül 2014 Güncelleme 25 Eylül 2014, 02:00
25 Ekim’de aday değilim

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal 18-25 Ekim'de yapılacak seçimli kongre öncesinde TRT 1'e seçimde aday olmayacağını açıkladı. Aysal şunları söyledi: "Taraftarımıza ve genel kurula bana verdiği destek için teşekkür ediyorum. Bu işleri görmezden gelemezdim. Medyanın bana olan davranışları, Divan'ın tutumu,TFF'nin davranışları yüzüden görevi bırakma kararı aldım. Bundan dolayı 25 Ekim'de aday olmayacağım. Ancak Galatasaray'dan kopmam mümkün değil. Destekleyeceğim bir ekip mutlaka olacaktır. Galatasaray için bir projem olacak. Kulüpten her hangi bir para almadanbuprojeyi yeni yönetime hediye edeceğim."

YÖNETİMDEN AYRILANLARLA İLİŞKİMİZ HALA SÜRÜYOR
"Yönetimlerde bazen anlaşmazlıklar olabilir. Bunlara aldırmadan işimize bakmamız gerekir. 1.yönetimde çok iyi arkadaşlarımız vardı. Dostane şekilde ayrıldık ve ilişkilerimiz sürüyor. Şu anda yayın yapan arkadaşımız ısrarlı bir şekilde isim vermiyor,bilmek dahi istemiyoruz. Günahı ve vebaliyle tüm arkadaşlarımı sevgiyle anıyorum. Bazen iyi şeyler yapıyoruz, bazen de yapamıyoruz."

HOCAMIZ BUNDAN SONRA STANDART KADRO ÇIKARACAK
"Türkiye'nin en iyi kadrosuna sahibiz. Hepsi elit oyuncular. Buradaki sorun oyuncuların kapasitesinden çok sayımızın çok olması. Bu da değişik kadrolarla sahaya çıkmamıza neden oluyor. Bunu aşacağız. Hocamız bundan sonra standart bir kadroyla sahaya çıkacak. Geçen sene de kayıplarla başladık. Bu takım toparlanacak."

PRANDELLI'YLE ARAMIZDA CEZAİ ŞART YOK
"Prandelli her zaman 2 taraf da istemediği koşulda yollar ayrılabilir. Cezai bir şart yok. Fatih hoca ve Mancini ile de anlaşma böyleydi. Prandelli de ben de gönül adamıyız. Ayrılık durumunda para sorunu olacağını sanmam. Prandelli için şu an bir görüş bildiremem. Şimdilik kredisi
var. Önümüzdeki günlere bakacağız."

SABRİ KARARINI PRANDELLİ VERDİ
Başkan Ünal Aysal Sabri hakkındaki kararını kendisinin değil Prandelli'nin verdiğini söyledi
Aysal Sabri ile ilgili olarak da, "Sabri benim sevdiğim bir oyuncu. Sabri'yi kadro dışı bırakan Prandelli'dir. Prandelli deli değil herhalde. Sabri için tesislere girmeme gibi bir karar söz konusu değil, hocamız ile de bu konuyu konuştuk ve içim rahatladı" dedi.

ENGiN G.SARAY'IN OYUNCUSU OLAMAZ
Aysal, "Engin büyük takım oyuncusu olmadığını neden kadro dışı bırakılmadığını basına anlatarak doğruladı. Eboue ise tamamen fiziki durumdan kaynaklanan sebeplerden oynamıyor" ifadesini kullandı.

KAKA'NIN GELMESİ İMKANSIZDI SNEIJDER DOĞRU SEÇİM
Aysal, Kaka'nın gelmesinin mümkün olmadığını söyleyerek, "Sneijder doğru tercihti" diye konuştu
Ünal Aysal Fatih Terim döneminde Kaka'nın transferinin espri konusu olduğunu söyleyerek, "Kaka'nın gelmesi mümkün değildi. Zaten Real'den ayrılıp bize gelmek istemedi. Ayrıca bel sorunu vardı. Onu hiç düşünmedik. Sneijder'in gelmesi bizim için büyük bir fırsattı. Bize oyuncu değerini gösterdi. Geçen sene başarıları bize tercihimizde ne kadar doğru olduğunu gösterdi" dedi.