Sahipsiz bırakmayız!

G.Saray'ın eski yöneticilerinden Prof. Ahmet Özdoğan, "Gerekli adımları atacağız. Galatasaray sahipsiz bırakılmaz. Kulübe her zaman hizmet etmeye hazırız" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Eylül 2014 Güncelleme 24 Eylül 2014, 01:05
Sahipsiz bırakmayız!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da Faruk Süren ve Özhan Canaydın gibi başkanlarla uzun süre yöneticilik yapan Profesör Doktor Ahmet Özdoğan da kongreye doğru kişi ve gruplarla görüşmelerini sürdürüyor.

AYSAL'A KARŞI
Ahmet Özdoğan'ın
başkan Ünal Aysal'ın yarın kararını açıklaması durumunda Ali Dürüst, Turgay Kıran, Adnan Öztürk, Cemal Özgörkey, Mehmet Helvacı gibi isimlerle biraraya gelerek, Ünal Aysal'a karşı güçlü bir ekip oluşturmak için görüşmelerde bulunacağı öğrenildi.

ÖZTÜRKTOPA BASTI BEKLİYOR
Başkan Ünal Aysal'ın yönetiminden ayrıldıktan sonra Aysal'ı eleştiren isimlerin başında gelen eski yönetici Adnan Öztürk ise kongre öncesinde sessiz bir politika izliyor. Adnan Öztürk'ün Ünal Aysal ve diğer adayların durumuna göre bir yol haritası izleyeceği ve gerek duyulursa seçime girebileceği de Sarı-Kırmızılı kulislerde konuşuluyor.

HELVACI YİNE ADAY!
Adnan Polat yönetiminde yer alan daha sonra Ünal Aysal'ın karşısında adaylığını koyan ve kaybeden Mehmet Helvacı dün yaptığı "Alp Yalman'a karşı aday olabilirim" açıklamasıyla adaylık konusundaki niyetini açık açık belli etti.

ÖZTÜRK NABIZ YOKLUYOR
Ünal Aysal'ın ilk kez Galatasaray'ın başına geçtiği zaman İkinci Başkanlık görevini üstlenen ancak daha sonra devre dışı bırakılan Adnan Öztürk de adaylık için pusuda bekleyenler arasında. Özyütk'ün temaslarını sürdürdüğü öğrenildi.

KIRAN'IN AKLI ADAYLIKTA
Sarı-kırmızılı camianın etkin isimlerinden Galatasaray'ın eski 2. Başkanı Turgay Kıran, 25 Ekim'deki genel kurulda aday olacağı gelen haberler arasında.. Turgay Kıran'ın camianın ağır toplarıyla sürekli
temasta olduğu belirtiliyor