Aysal gidiyor Yalman geliyor

GS Tv ekranlarında Turan Yücel, "Aldığım bilgilere göre Aysal aday olmayacak" dedi. Eski başkanlardan Alp Yalman da "Bugün yada yarın adaylığımla ilgili kararı yazılı açıklamayla yapacağım" diyerek ilk aday oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Eylül 2014 Güncelleme 24 Eylül 2014, 01:07
Aysal gidiyor Yalman geliyor

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da seçime sayılı günler kala kulislerde hareketlilik hız kazandı.. İlk haber Galatasaray'ın mevcut başkanı Ünal Aysal cephesinden geldi.. GS TV ekranlarında yayınlanan Günün Manşeti adlı programda Veli Yiğit'in sorularını yanıtlayan Turan Yücel, Ünal Aysal'ın aday olmayacağını şu cümlelerle açıkladı: "Ünal Aysal'ın aday olmayacağı hususunda duyumlar alıyorum çok kuvvetli. Zannedersem yarın (bugün) açıklayacaktır..."

ÜNAL AYSAL BUGÜNE BIRAKTI
Kulübün resmi kanalında bu yorumlar yapılması Aysal'ın bıracağı ihtimallerini güçlendirdi. Başkan Ünal Aysal dünkü yönetim kurulu toplantısında ise kendisine yakın olan üyelerin 'aday ol' ısrarı nedeniyle kararını vermekte oldukça zorlandı. Ancak Başkan Aysal'ın kafasında kararını verdiği bugün 'bırakma' kararını açıklayacağı öğrenildi.

RESMEN ADAYLIĞINI AÇIKLAYACAK
Aysal cephesinde bu gelişmeler yaşanırken yeni adaylar da ortaya çıkmaya başladı... Galatasaray'da 25 Ekim'de yapılacak olan olağanüstü genel kurulda başkanlık için adı geçen Alp Yalman aday olacağını doğruladı. 1990-1996 yılları arasında başkanlık yapan Yalman, hakkında aday olabileceği yönünde çıkan haberlerin doğru olduğunu belirtti.

DİĞER ADAYLAR BEKLEMEDE
Yalman, "Büyük bir ihtimalle bugün veya en geç yarın başkan adaylığım konusundaki kararımla ilgili yazılı açıklama yapacağım" diye konuştu. Alp Yalman'ın adaylığını açıklamasından sonra, sarıkırmızılıların başkanlık koltuğuna talip olacak diğer isimler beklenmeye başlandı.

GEREKİRSE ADAY OLURUM!
Eski başkan adaylarından Mehmet Helvacı, tekrar başkanlık için aday olabileceğini açıkladı. Helvacı, "Ünal Aysal'ın savurgan harcamalarını durdurmak için son seçimde de üyelerimizi uyarmaya çalıştık. Kulüp bugün zorda, gerek içerden gerek dışardan çalışmaya hazırım. Aysal olmaz ise Alp Yalman'a karşı aday olurum. Gerekirse dışardan proje de üretirim. Ancak kulübün içinde bulunduğu koşullar güç birliğini
gerektiriyor" dedi.