Prandelli'den çıldırtan hamle

G.Saray'ın etkili ismi Bruma'yı 62. dakikada dışarı alıp Nisan'dan beri oynamayan Emre'yi oyuna sokan Prandelli'ye tepki yağdı. Yasin'i sağ bek oynatıp, Olcan'ı kadroya almayan İtalyan hoca Chedjou'yu da ön liberoya çekti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Eylül 2014 Güncelleme 21 Eylül 2014, 01:47
Prandelli’den çıldırtan hamle

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın İtalyan teknik patronu Cesare Prandelli belki de ilk kez bu kadar tepki gördü! Galatasaray'ın Balıkesirspor'a deplasmanda 2-0 mağlup oynadığı sırada Sarı-Kırmızılı takımın teknik direktör Cesare Prandelli'nin yaptığı bir hamle sosyal medyada 62. dakikada Bruma'nın yerine Emre Çolak'ı sahaya süren İtalyan teknik adam Prandelli'nin bu hamlesi Sarı-Kırmızılı taraftarları kızdırdı. Galatasaraylı taraftarlar, Sarı-Kırmızılı takımda ikinci yarıda en iyi ismin Bruma olduğunu savunurken, Portekizli ismin yerine Nisan ayından bu yana maç oynamayan Emre Çolak'ın sahaya sürülmesi ciddi şekilde eleştirildi. Olcan'ı kadroya almayan Yasin'den sağ bek meydana getiren Prandelli, maçın son bölümünde Chedjou'yu ön libero oynattı. Yine son 10 dakikada G.Saray 3 forvete döndü!

FUTBOLA ÜSTÜNEL
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın yeniden aday olması halinde 2. başkanlık için Muharrem Yılmaz'ı, futbol şubesi içinde Haldun Üstünel'i düşündüğü bildirildi. Bu arada adı başkanlık için adı geçen Adnan Öztürk'ün, camiada nabız yokladığı, olumsuz hava alınca da adaylığını koymaktan vazgeçtiği gelen haberler arasında.

YÖNETİM ERKEN PES ETTİ!
Erken seçim kararı alan Galatasaray'da Balıkesir maçını izlemeye hiçbir yönetici gelmedi. Galatasaraylı yöneticilerin büyük bir bölümü, Ünal Aysal'ın yönetimde planlandığı operasyon nedeniyle maçlara gelmiyordu. Sarı- Kırmızılı kulübü protokol tribününde CEO Lütfi Arıboğan temsil etti.