Fener'de aile saadeti!

Başkan Yıldırım'ın kızı Yaz'ın 1. doğum günü futbolcular ve yöneticilerin katılımıyla gerçekleştildi. Partiye futbolcular ve yöneticiler eşleriyle katıldı. Yıldırım, "Herkes büyük bir aile olduğumuzu gördü. Bu birliktelik daha mutlu günlerin habercisi" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Eylül 2014 Güncelleme 21 Eylül 2014, 00:47
Fener’de aile saadeti!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve eşi Gonca Yıldırım'ın kızları Yaz için doğum günü partisi düzenlendi. 1. yaş günü kutlanan Yaz için Levent'teki özel bir mekanda gerçekleştirilen organizasyona Genel Sekreter ve Basın Sözcü Mahmut Uslu, Asbaşkanlar Tahir Perek, İsfendiyar Zülfikari, Deniz Tolga Aytöre, Ünal Uzun, yöneticilerden Selim Sapan, Selim Kosif ile futbol takımı teknik heyeti ve futbolcuların tamamı eşleri ve çocuklarıyla birlikte katıldı. Başkan Yıldırım ve eşi Gonca Yıldırım davetlilerle ve özellikle futbolcuların çocuklarıyla tek tek ilgilendiler.

FUTBOLCULAR TAM KADRO PARTİYE GELDİ
Partide herkes birbirinin çocuğunu sevip okşarken futbolcu eşleri de ilk kez tam kadro bir araya gelmiş oldu. Doğum günü partisi son derece sıcak bir ortamda gerçekleşti. Başkan Aziz Yıldırım gelen herkese tek tek teşekkür edip, eşlerin katılımıyla F.Bahçe'nin ne kadar büyük bir aile olduğunu gösterdiğini belirtti.

YILDIRIM: ŞU ANDA MÜKEMMEL BİR TABLO VAR
Başkan Aziz Yıldırım'ın "Şu an gerçekten mükemmel bir tablo var. F.Bahçe ne kadar büyük bir aile olduğunu herkese gösterdi. İnşallah bu aile birlikteliği bize çok daha mutlu günlerin habercisi olacak" dediği bildirildi. Futbolcuların eşleri de bu tür buluşmaları daha sık yapmak için sözleştikleri de gelen haberler arasında

Meireles yine tüm ilgiyi üzerine çekti!
Davetlere değişik kıyafet seçenekleriyle katılan Meireles, bu kez fazla radikal olmasa da yine farklıydı. Doğumgünü partisine eşiyle birlikte katılan Meireles 'in neşesi yerindeydi.