Güzel&Çirkin

Trabzon-F.Bahçe U21 maçında dili boğazına kaçan Trabzonlu Uğur'u hayata döndüren Fenerli masör Eren Akkaya gönülleri fethederken, U19 maçında ise Fenerbahçeli taraftarlar Trabzonlu genç oyunculara saldırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Eylül 2014 Güncelleme 15 Eylül 2014, 01:00
Güzel&Çirkin

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe derbisinde beklendiği gibi hiçbir olay çıkmazken altyapı maçlarında ise ilginç olaylar yaşandı... Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan U21 maçında yaşanan olay önce herkesi korkuttu ardından sevindirdi.. Maçın ilk yarısında bir pozisyon sonrasında Trabzonsporlu futbolcu Uğur Öztürk bir anda yerde kaldı. Dili boğazına kaçan Trabzonsporlu oyuncuya ilk müdahaleyi Fenerbahçe Kulübü masörü Eren Akkaya yaptı. Trabzonspor sağlık ekibinin de müdahalesiyle rakip oyuncu, maça kaldığı yerden devam etti.

DEREAĞZI'NDAKİ MAÇTA KÜFÜR VE KAVGA VARDI
Trabzon'dan gelen bu haber alkış alırken Dereağzı'nda istenmeyen olaylar yaşandı. Fenerbahçeli taraftarlar, Trabzonsporlu futbolculara küfür etti. Bordo-mavili oyunculardan biri formayı öperek karşılık verince Fenerli birkaç taraftar sahaya atlayıp Trabzonsporlu sporculara saldırırken güvenlik güçleri engel oldu.

İKİ MAÇI DA TRABZONSPOR KAZANDI
Trabzonspor Kadir Özcan Tesisleri'nde oynanan maçta evsahibi Bordo-Mavili takım, Fenerbahçe U21 takımı 3-2 mağlup ederek haftayı kayıpsız kapadı. Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'ndeki U19 maçını da Trabzon 2-1 kazandı.