Karadeniz'de dev hesaplaşma

3 Temmuz sürecinden beri her maçı olay olan Trabzon ile Fenerbahçe'nin dev hesaplaşmasını Fırat Aydınus yönetecek. 20.00'de başlayacak maçta Bordo-Mavili takımdan Cardozo, F.Bahçe'den ise Meireles sakat. Volkan Demirel de cezalı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Eylül 2014 Güncelleme 14 Eylül 2014, 01:10
Karadeniz’de dev hesaplaşma

İÇİNDEKİLER

Hüseyin Avni Aker Stadı bugün dev bir maça sahne olacak... 3 Temmuz'dan beri oynadığı her maç ayrı bir olay olan Trabzonspor ile Fenerbahçe saat 20.00'de karşı karşıya gelecek... Nefesleri kesecek düelloda Fırat Aydınus düdük çalacak. Bu sezon flaş transferlere imza atan Trabzonspor ezeli rakibini yenerek şampiyonluk iddiasını ortaya koymak amacında. Sarı-Lacivertliler ise 3 Temmuz 2011'den beri her platformda büyük tartışma yaşadığı rakibini yenmeyi hedefliyor.

SON 9 MAÇTA TRABZON GÜLMEDİ
3 Temmuz sürecinden sonra Fenerbahçe ile oynadığı hiçbir maçı kazanamayan Trabzonspor 8'i Süper Lig'de 1'i de Türkiye Kupası'nda olmak üzere Sarı-Lacivertliler ile 9 resmi maç oynadı. Bordo-Mavililer bu maçlardan 3 beraberlik, 1'i hükmen olmak üzere ise 6 yenilgi aldı. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile birlikte daha önceki yıllarda da Trabzonspor'u çalıştıran Vahid Halilhodzic'in Fenerbahçe galibiyeti bulunmuyor.

ÖNEMLİ EKSİKLİKLER VAR
Fenerbahçe'de Volkan Demirel cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Sarı-Lacivertli takımda Meireles'in sakatlığı var. Ayak parmağında kırık olan Caner Erkin ise Sarı- Lacivertli takımın kamp kadrosunda yer aldı. Trabzonspor'da ise Cardozo ve Bosingwa sakatlıkları nedeniyle bugünkü karşılaşmada yok. Bugünkü maçta her hangi bir olay yaşanmaması için emniyet güçleri olağanüstü önlemler almış durumda.