İngilizler Emenike için sıraya girdi

Emenike'nin performansı İngiliz kulüplerinin dikkatini çekti. Ama Fener yönetimi Dünya Kupası bitimine kadar tekliflere cevap vermeyecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ocak 2014 Güncelleme 07 Ocak 2014, 01:09
İngilizler Emenike için sıraya girdi

İÇİNDEKİLER

Ligin ilk yarımında gösterdiği performansla dikkat çeken Emanuel Emenike için İngiliz kulüplerinden teklif geldiği öğrenildi. Ancak sezon başında 13 milyon Euro bonservis bedeliyle Spartak Moskova'dan transfer edilen Nijeryalı Emenike'yi teknik direktör Ersun Yanal kesinlikle satmak istemiyor.

25'TEN AŞAĞIYA OLMAZ!
Nijerya'nın son dönemde yetiştirdiği en önemli futbolculardan olan Emenike için özellikle İngiltere'deki Afrikalı temsilciler vasıtasıyla teklifler geldiği biliniyor. Ancak Sarı-Lacivertliler, Emenike'nin Dünya Kupası'nda göstereceği performansa göre bu tekliflerin sayısının artmasını ve Nijeryalı'nın daha yüksek bir bonservis bedeline ulaşmasını bekliyor. Emenike'nin fiyatı 25 milyon Euro'ya ularşırsa satışı gerçekleşebilir.

SÜREKLİ TAKİPTELER
Emenike'yi için hangi kulüplerin istediği belirtilmezken başta Newcastle United, Tottenham ve Everton gibi kulüplerin takipte olduğu ifade ediliyor.
EMENİKE'DEN ELÇİLİK İMZASI

Emenike Nijerya'da bir telekominikasyon firması ile sporsorluk anlaşması imzaladı ve markanın tanıtım elçisi oldu. Nijerya'da 2003 yılında faaliyete başlayan Globacom firmasının ulusal satış koordinatörü Segun Adeyemo sporsorlukla ilgili açıklamayı önceki gün yaptı.