Kadıköy'e cemre düştü

Bursaspor karşısında maçın başında geriye düşen F.Bahçe'yi, inatçı oyuncusu Emre Belözoğlu ateşledi. 23. dakika sahada kalan isim 12. dakikada attığı golle galibiyetin yolunu açan isimdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Mart 2013 Güncelleme 11 Mart 2013, 02:22
Kadıköy’e cemre düştü

İÇİNDEKİLER

F.Bahçe, Bursa karşısında maçın henüz 2. dakikasında 1-0 geriye düştüğü maçta inatçı oyuncusu Emre'nin sakatlanıp oyundan çıktığı 23. dakikaya kadar gösterdiği olağanüstü performansla maçı lehine çevirdi. Sakatlandığı dakikaya kadar hırsıyla dikkat çeken, 12. dakikada takımına beraberliği getiren deneyimli oyuncu arkadaşlarını da ateşleyerek 3 puanın önünü açan isim oldu.

ŞEYTANIN BACAĞI KIRILDI!
Galibiyet, Sarı-Lacivertliler için bir başka anlam daha taşıyordu. Fenerbahçe, şampiyonluk yolundaki ezeli rakibi Galatasaray'ın daha önce puan kaybettiği 8 haftada sadece 2 kez kazanmış zirveye yaklaşma şansını kullanamamıştı. Sarı- Lacivertli takım, bu galibiyetle birlikte bu şanssızlığını da kırmış oldu. Şampiyonluk yolundaki rakipleri Galatasaray ve Beşiktaş'ın puan kaybettiği haftada kazanan Fenerbahçe, zirve ile arasındaki puan farkını 4'e indirirken, rakiplerinin kayıplarıyla birlikte 8 puan kazanmış oldu.

DÜDÜK ÇALDI MEŞALELER YANDI
Maçın başlamasıyla birlikte Bursaspor tribünlerinde meşale, maytap ve ses bombası yağmuru yaşandı. Maç öncesinde basın mensupları dahi didik didik aranırken bu kadar patlayıcı ve yanıcı maddenin stada nasıl sokulduğu anlaşılamadı. Fenerbahçe'nin golünden sonra da Migros Tribünü'nde yakılan meşale dikkat çekti.

BELÖZOĞLU'NA NAZAR DEĞDİ!
Maçın 12. dakikasında müthiş bir gol atarak skoru 1-1'e getiren Emre Belözoğlu'na nazar değdi. Karşılaşmanın 23. dakikasında sakatlanan milli futbolcu oyundan çıktı. Emre'nin durumu bugün belli olacak.