Karadeniz'de rüzgar esmiyor

Son 2 seneki gücünden çok uzaklaşan Trabzonspor 1 puana bile sevinir oldu! Bordo-Mavili futbolcuların stresli hali taraftarlarını 1 puana bile şükreder hale getirdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Mart 2013 Güncelleme 10 Mart 2013, 01:59
Karadeniz’de rüzgar esmiyor

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 25. haftasının en önemli maçında Trabzonspor ile Beşiktaş Avni Aker Stadı'nda kozlarını paylaşırken, ortaya konan futbol kimseye tatmin etmedi. Pozisyon olarak kısır geçen karşılaşma golsüz sonu ererken ligde sıkıntılı günler yaşayan Trabzonspor, bu skora en çok sevinen taraf gibi gözüktü. Bordo-Mavili takımda geçen sezon başlayan düşüş artık inanılmaz boyutlara gelmiş gibi görünüyor.

HER TAKIM GÖZÜNE KESTİRİYOR
Karadeniz fırtınası artık eskisi gibi rakiplerine korku salmazken, Avni Aker Stadı'na gelen her takım Trabzonspor'dan puan ya da puanlar alabileceğine tüm yüreğiyle inanıyor ve bu durum da Bordo-Mavili takımı şu anda olduğu gibi zor durumlara sokuyor.

PUAN CETVELİ KORKUTUYOR
Trabzonsporlu futbolcular alacakları 2 yenilgi ile puan cetvelinde nerelerde olabileceğini çok iyi biliyor. İşte bu durum futbolcuları fazlasıyla strese sokuyor. Bugün Orduspor, Elazığ'ı yenerse Trabzonspor'un üstüne çıkacak.

SON 5 MAÇTA 1 GOL ATTILAR
Bordo-Mavili ekibin hücumdaki performansı zor günler yaşamasına neden oluyor. Trabzonspor son 5 maçta sadece 1 kez gol ata bildi. Bir diğer dramatik istatitistik ise Trabzonspor'u 3 büyüklerle oynadığı 5 derbi maçta da gol atmayı başaramamış olması...

HALİL VASATI AŞAMADI!
BORDO-MAVİLİ ekibin gol silahlarından olan Halil Altıntop, dün gece yine vasatı aşamadı. İlk yarıda tutuk bir oyun sergileyen gurbetçi futbolcunun 2. yarıdaki gayreti de sonuç vermedi. Vasatı aşmayan futboluyla hayal kırıklığı yaşattı.

KAÇIRDIĞINA YANDI
Net bir pozisyonu kaçıran Mustafa Yumlu, "Beşiktaş'a böyle bir golüm var Bu kez iyi yükselemedim" dedi... Maçın ilk yarısında Trabzonspor adına net bir gol pozisyonunu harcayan Mustafa Yumlu, maçın ardından üzgündü. Başarılı stoper, "Daha önce Beşiktaş'a böyle bir golüm var. Ama bu kez kornerden gelen topa çok iyi yükselemedim ve iyi vuramadım. Üzgünüm" dedi.



İYİ OYNADIK AMA KAZANAMADIK!
Trabzonspor'un orta sahadaki önemli isimlerinden Olcan Adın, Beşiktaş maçı sonrası, "Büyük maçların atmosferi her zaman farklı oluyor. Fakat iyi oynadığımız bir maçta kazanamadığımız için üzgünüz. Bundan sonraki maçlarda kazanarak sıkıntılı bölgeden uzaklaşacağız" diye konuştu

BAŞKAN ŞENER MAÇA GELMEDİ

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, dün geceki önemli karşılaşmaya gelmemeyi tercih etti. Bordo-Mavili taraftarlar karşılaşmanın 2. yarısında Başkan Sadri Şener'i istifaya davet eden tezahüratlar yaptılar.