Aybaba, Niang ile vuracak

Tecrübeli hoca zorlu deplasmanda Senegalli golcüsüne güveniyor. Aybaba performansı giderek artan Niang'la birlikte Fernandes, Olcay ve Holosko'yu derbi maça özel olarak hazırladı.

Giriş Tarihi:
Aybaba, Niang ile vuracak
Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, Trabzonspor'u imha planını hazırladı. Tecrübeli hocanın Fenerbahçe karşısında maçın yıldızı olan Niang'a bu maçta çok güvendiği öğrenildi. Niang'ı tek forvet olarak oynatmayı planlayan Aybaba, Fernandes ve Olcay'dan Senegalli oyuncuyu sık sık topla buluşturmalarını istedi.

RAKİBİ ANALİZ ETTİ
Trabzonspor'un maça baskılı ancak stresli başlayacağını düşünen Samet Aybaba bu nedenle rakibin zaaflarını değerlendirmek istiyor. Fernandes orta sahada yine lider oyuncu görevini üstlenecek. Olcay ise zaman zaman sürpriz koşular yaparak gol arayacak. Bu arada savunma oyuncularını özel olarak uyaran Samet Aybaba top kaybını yasakladı.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.