Sizleri çok CEViyoruz

Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı, Avrupa'nın 2 numaralı kupasında ikincilikte kaldı... Finalin ilk ayağında Polonyalı rakibi Bank BPS Fakro'ya 3-2 yenilen Sarı-Lacivertliler, rövanşı da aynı skorla kaybedip kupayı bıraktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Mart 2013 Güncelleme 03 Mart 2013, 00:00
Sizleri çok  CEViyoruz

İÇİNDEKİLER

Ülkemizi Voleybol Bayanlar CEV Kupası'nda temsil eden Fenerbahçe Voleybol Takımı, kupanın finalinde Polonya'nın Bank BPS Fakro takımıyla yaptığı rövanş karşılaşmasını 3-2 kaybederek ikincilikte kaldı. Karşılaşmayı izlemek için Burhan Felek Spor Salonu'nu dolduran Sarı- Lacivertli taraftarlar, karşılaşma sonrası sporcuları tribünlere çağırarak alkışladı.

2. SETTE OLDUKÇA ETKİLİ OYNADIK!
Sarı Melekler, Polonya'daki ilk maçta 3-2 yenildikleri karşılaşmanın rövanşında karşılaşmaya istedikleri gibi başlayamadılar. Sarı-Lacivertliler, ilk seti 25-18 kaybederek maçta 1-0 geriye düştü. İkinci sette son derece etkili bir oyun çıkaran Fenerbahçe 26 dakika süren bu seti 25-19 kazanarak maça dengeyi getirdi: 1-1. Karşılaşmanın 3. setine fırtına gibi giren ve setin hemen başında 8-0 öne geçen Polonya ekibi bu seti de 25-15 kazanarak skoru 2-1'e taşıdı.

SONUNU GETİREMEDİK...
Sarı-Lacivertliler, 4. seti 25-22 alarak maçı 2-2 yaptı ve karşılaşmayı 'tiebreak'e götürdü. Rakibin etkili hücumları karşısında varlık gösteremeyen Sarı Melekler, seti 15-11 maçı da 3-2 kaybederek ikincilikle yetinmek zorunda kaldı.

POLONYALILAR'IN COŞKUSU BÜYÜKTÜ
CEV Kupası Finali rövanşında F.Bahçe'yi 3-2 yenip kupaya uzanan Polonya ekibi Bank BPS Fakro kupasını CEV Asbaşkanı Renato Arena'dan aldı. Finalin MVP'si Polonya ekibinden Sanja Popovic seçildi. Popovic'e ödülünü Grundig Marka Müdürü Özlem Akbayır verdi.

KIM KENDİNİ KAHRETTİ!
Fenerbahçe'nin etkili isimlerinden Koreli Kim, karşılaşma sonrası üzüntüden kendini yere bıraktı...

ÜÇÜNCÜ KUPA ŞANSINI KAÇIRDILAR...
2011-12 sezonunda Şampiyonlar Ligi, 2010'da ise Dünya Kulüpler Şampiyonluğu'nu kazanan Sarı Melekler, CEV Kupası'nı elinden kaçırdı.

AZiZ YILDIRIM'A SEVGi SELi
Burhan Felek Spor Salonu'nu dolduran Fenerbahçe taraftarları maçı izlemeye gelen Başkan Aziz Yıldırım'ı alkışlayarak sevgi gösterilerinde bulundu. Yönetim kurulu da maçtaydı.