Mucizenin adı 1461 Trabzon

PTT 1. Ligi'nde fırtına gibi esen 1461 Trabzon kupadan elenmesine rağmen milyonluk bütçelere sahip olan Galatasaray ve F.Bahçe'yi devirdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Mart 2013 Güncelleme 01 Mart 2013, 00:39
Mucizenin adı 1461 Trabzon

İÇİNDEKİLER

Tüm Türkiye 1461 Trabzon'un başarısını konuşuyor... 4 milyon Euro'luk değeriyle toplamda 300 milyon Euro değeri olan Galatasaray ve Fenerbahçe'yi kupada üstelik İstanbul'da devirmeyi başaran 1461 Trabzonspor'un genç yıldızları Göksu, Gökhan, Abdulkadir, Yusuf, Mehmet ve Mustafa ağız birliği etmişçesine, "Trabzon'un kurtuluşu biz gençler olacağız. En büyük hedefimiz bundan sonra Süper Lig'de Trabzonspor forması giymek" ifadesini kullandı.

HEPSİ DE ÇOK YETENEKLİ
Göksu Trabzonspor'un geleceğinin kendileri olduğunu vurgulayarak, "Bu hepimizin ortak düşüncesi. Belki de Kurtuluş 1461 olarak tarihe geçeriz" derken Mustafa da, "İsmimizin hakkını vermeye çalışıyoruz. Hepimizin hayali Trabzonspor takımına katılmak" diye konuştu. Abdulkadir de, "Ben dahil tüm takım arkadaşlarım çok yetenekli. Bize şans verildiği takdirde Trabzonspor'un kurtuluşunu yeniden yazabiliriz" diye konuştu.

FİYATLARI KATLANACAK
1461 Trabzon'un en değerli oyuncusu 250 bin Euro'yla Jebrin. Bu oyuncunun dışında yer alan futbolcuların fiyatları ise sudan ucuz. Ancak yeni sezonda bu oyuncuların fiyatlarının katlanması bekleniyor.

EMRE AKTÜRK - ÖZGÜR ÖZDEMİR