Atıldı çıldırdı çıldırttı

Fatih Terim'in devre arasında hakem Serkan Çınar'a "Çık ve 2. yarıyı daha kötü yönet" dediği iddia edildi. Hasan Şaş ise penaltı itirazı sonrasında tribüne gönderildi. Bu olaya tepki gösteren Ümit Davala da Terim ve Şaş'ın yanına gitmek istedi ama kurallar bu protestoya engel oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Şubat 2013 Güncelleme 26 Şubat 2013, 01:10
Atıldı çıldırdı çıldırttı

İÇİNDEKİLER

RENA'da oynanan son yılların tansiyonu en yüksek maçında Galatasaray kulübesi çok hareketli anlar yaşadı... İlk yarıda hakem Serkan Çınar ve yardımcılarının kararlarına büyük tepki gösteren teknik direktör Fatih Terim itirazlarını devre arasında da sürdürdü. Tecrübeli teknik adamın soyunma odası koridorunda Serkan Çınar'ın yanına giderek "Çık ve ikinci yarıyı daha kötü yönet" dediği öne sürüldü.

TERİM İKİNCİ YARIDA TRİBÜNDE
Hakem kararıyla tribüne gönderilen Fatih Terim maçın ikinci yarısını kulübeden takip edemedi. İkinci devrenin hemen başında ise bu kez Terim'in yardımcısı Hasan Şaş, Drogba'nın yerde kaldığı pozisyon sonrası gösterdiği tepki nedeniyle tribüne gönderildi. Bu olayı protesto etmek isteyen Terim'in bir diğer yardımcısı Ümit Davala da tribüne çıkmak istedi. Fakat kulübede yetkili bir isim olması gerektiği için Davala yeniden yerine dönmek zorunda kaldı.

GEÇEN SEZONDAN CEZASI DA VAR!
Bu olaylar sonrasında gözler PFDK'ya çevrildi. Özellikle geçtiğimiz sezon aldığı 3 maçlık cezanın 2 maçı ertelenen Terim için kritik saatler başladı. Eğer İmparator ceza alırsa, geçtiğimiz sezondan ertelenen cezalarını da çekmek zorunda kalacak. Öte yandan Galatasaray'da hiçbir teknik adam ve futbolcu karşılaşma sonrası açıklama yapmadan tesislere döndü.

GÖZLER PFDK'DA
Hakemlerin PFDK'ya göndereceği rapor sonrasında Fatih Terim ve Hasan Şaş'a ceza verilip verilmeyeceği netlik kazanacak.

YETER BIRAK BENİ APO!
İkinci yarıda Galatasaray'ı 3 puana taşıyan goller sonrasında çok ilginç görüntüler yaşandı. Hakem tarafından tribüne gönderilen Fatih Terim gol sevinçleri sırasında büyük tehlike atlattı! Tecrübeli teknik adam kendisine ısrarla sarılan ve adeta kendinden geçen Abdurrahim Albayrak, "Yeter bırak beni Apo" diye bağırdı. Bu görüntü gülüşmelere de neden oldu.

İMPARATOR, EBOUE'YE PALTOSUNU FIRLATTI!
Maçın ikinci yarısında oyundan alınmasına bozulan Eboue kenara ağır gelince taraftarların büyük tepkisini çekti. Fatih Terim de tavrına çok sinirlendiği Eboue'nin üzerine tribünden paltosunu fırlattı. Tecrübeli hocanın artık Eboue'ye forma vermesinin zor olduğu da belirtiliyor.