Nefes nefese

Serdar Bali ve Hami Mandıralı Trabzon'u, Selçuk Yula ve İlker Yağcıoğlu da Fener'i şanslı gördü. Ortak kanı ikisine de beraberliğin yaramadığı ve yüksek temponun olacağı şeklinde.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Şubat 2013 Güncelleme 17 Şubat 2013, 02:30
Nefes nefese

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 22. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe, Avni Aker Stadı'nda kozlarını paylaşacak. Saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Bülent Yıldırım yönetecek.

FARKLI GÖRÜŞLER VAR!
Müthiş derbi öncesinde TAKVİM, maçı futbol yazarlarına değerlendirdi. Hami Mandıralı ve Serdar Bali saha ve seyirci avantajıyla Trabzonspor'un galibiyete yakın olduğu fikrinde birleştiler. Serdar Bali, Bordo-Mavili taraftarının 3 Temmuz sürecini dikkate almaması gerektiğini ifade etti. Sarı-Lacivertli ekibin perşembe günü oynadığı maçtan ötürü yorgun olacağını da söyledi. Hami Mandıralı ise tansiyonun yüksek olacağını söyledi. Selçuk Yula ve İlker Yağcıoğlu'ya göre F.Bahçe'nin puan kaybetme lüksü yok. İlker Yağcıoğlu Fener için yorgunluk olmayacağını da belirtti. Ortak kanı ise yüksek tempolu ve beraberliğin kimseyi mutlu etmeyeceği bir maç olacağı şeklinde.

İlker YAĞCIOĞLU
FENER 3 PUANA DAHA YAKIN
F,Bahçe kazanmak zorunda. Saha içinde bir gerginlik beklemiyorum. Perşembe günü Fener Avrupa Kupası maçı oynadı ama yorgunluk da beklemiyorum. Konsantrasyonu yüksek bir maç olacak. F.Bahçe 3 puana daha yakın.

Hami MANDIRALI
FENERLİLER TAHRİK ETMESİN
Bu maç iki takım için de önemli ama Fenerbahçe için daha önemli. Tansiyonu yüksek bir maç olacak. Fenerliler umarım taraftarı tahrik etmez. Kaleciler ve 2 takımın forvet oyuncuları sonucu etkiler. Trabzon galibiyete yakın gibi...

Selçuk YULA
PUAN KAYBI HAVLU ATTIRIR
G.SARAY Akhisar'da kazanınca puan farkı 9 oldu. Bundan sonra kaybedilecek her puan lige havlu atmak olur. Beraberlik 2 takıma da yaramıyor. Açık futbol olur. Fener bir adım önde. Yıldızları ayakta kalan takım galibiyete yakın olur.

Serdar BALİ
FENERBAHÇE YORGUN GELECEK
Fenerbahçe, Borisov maçı nedeniyle yorgun gelecek. Bu da Trabzon için büyük avantaj. Trabzon taraftarı 3 Temmuz sürecini dikkate almaz ve tribünde olaylara karışmazlarsa Trabzonspor ağır basıyor. Adrian ve Olcan kilit isimler.

WEBO VE SOW KİLİT İSİMLER
Fenerbahçe'de Webo ve Sow'un göstereceği performas çok önemli. Bu ikili iyi gününde olursa Fener bir adım öne çıkabilir.

OLCAN ESKİSİ GİBİ
Olcan'ın tekrar eski formunu yakalaması Trabzon taraftarına umut veriyor. Olcan ile birlikte Adrian kilit isimler.

FENERBAHÇE LİGDE 10 PUAN FARKLA ÖNDE
Ligde oynanan maçlarda F.Bahçe Trabzon'a galibiyetlerde 32-22 üstünlük kurdu. Genelde 42-37 yine Fener'in üstünlüğü bulunuyor. Trabzon 6 maçtır kazanamıyor...