Bela mısın be Meireles!

Galatasaray maçında hakeme tükürdüğü gerekçesiyle büyük tepki alan Raul Meireles bu kez 4. dakikada gereksiz bir kırmızı kartla oyundan atıldı. Kariyerindeki 2. kırmızı kartını da Fener'de görüp kredisini sıfırladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Şubat 2013 Güncelleme 15 Şubat 2013, 01:37
Bela mısın be Meireles!

İÇİNDEKİLER

Daha önce Galatasaray derbisinde hakem Halis Özkahya'ya tükürdüğü gerekçesiyle 11 maç ceza alan ve daha sonra Tahkim tarafından cezası 4'e indirilen Meireles, dün disiplinsiz hareketiyle Fenerbahçe'yi çok zor durumda bıraktı.

ARKADAN TEKME ATTI
Karşılaşmasının 4. dakikasında orta alanda bir top kapma mücadelesi sırasında Portekizli oyuncu Hleb'e çok sert bir faul yaptı ve İrlandalı hakem tereddütsüz kırmızı kartını gösterdi. Topu Hleb'e kaptıran ve gereksiz bir pozisyonda rakibini arkadan tekmeleyen Meireles'e hakem Alan Kelly tereddütsüz kırmızı kart gösterdi.

FENERLİLER 2 KİŞİLİK OYNADI!
10 kişi kalan Fenerbahçe'de kaleci Volkan hakeme uzun süre itiraz edince sarı kart ile cezalandıdıldı. Bu dakikadan itibaren teknik direktör Aykut Kocaman oyun sisteminde herhangi bir değişiklik yapmadı ve Fenerbahçeli futbolcular adeta 2 kişilik oynayarak müthiş bir direniş gösterdiler.

MEIRELES TARİHE GEÇTİ!
Portekizli futbolcunun bu hareketi Sarı- Lacivertli taraftarların da büyük tepkisini çekti. Galatasaray maçında Meireles'in tükürmediğe inanan ve Portekizli oyuncuyu her platformda savunan Sarı-Lacivertli taraftarlar bu kez yıldız futbolcuyu topa tuttu ve büyük tepki gösterdi. Kariyerinin iki kırmızı kartını da Fenerbahçe'de görmesi Meireles'e tepkilerin artmasına sebep oldu. 4. dakikada kırmızı kart gören Meireles ayrıca tarihe de geçti. Avrupa Ligi tarihinde en erken kırmızı kart gören ikinci futbolcu oldu. Alkmaarlı Nick Viergeven, 15 Mart 2012'de Udinese maçında 2. dakikada kırmızı görmüştü.

BÜYÜK FIRSAT TEPTİK!
BATE Borisov'un teknik direktörü Viktor Goncharenko, "Rakibi 10 kişi yakaladık ama fırsatı kullanamadık. İş daha bitmedi" diye konuştu.

SAHADAKİ İRLANDALI
Meireles maçın 4. dakikasında gördüğü gereksiz kırmızı kart ile büyük tepki görürken maçın hakemi Alan Kelly de eleştirilerden nasibini aldı. İrlandalı hakem Alan Kelly'nin verdiği kırmızı kart ne kadar doğru karar olsa da Fenerbahçe lehine bir çok pozisyonu es geçerek adeta çıldırttı. Webo'nun faul beklediği pozisyonda ise Webo'ya aldatmaya yönelik olarak sarı kart vermesi büyük tepkilere neden oldu. Twitter'da da "İrlandalı" kelimesi kısa sürede en çok konuşulanlar listesine girdi.

BİR GÖRÜŞ
RIDVAN DİLMEN
BURASI ÇiFTLiK DEĞiL!
Meireles Galatasaray maçından sonra daha önce kırmızı kart yemediğini söyledi ama daha önceki kulüplerinde böyle bir ortam bulamadığı için görmedi. Chelsea'de Liverpool'da yapamıyorsun. Burada yapıyorsun. Olmaz. Meireles, takım arkadaşlarına, hocasına, kulübe ve taraftarına ayıp ediyor. Meireles dua etsin. Arkadaşarı bugün onun yerine de mücadele etti. Burası çiftlik değil"

TWİTER NOTLARI
@apaci_ronaldo Raul Meireles kariyerine horoz olarak devam etmeli. O ibikle başka bi şey olmaz ondan.
@babatmesut Kimse Meireles'e sahip çıkmaya kalkmasın yönetim en ağır cezayı vermelidir. Burası dingonun ahırı değil aklı başına gelsin!!!
@emekeyiol Arma öpmekle takım tutulmuyor. Tribüne oynuyor dedik inanmadınız. Şimdi ne diyecek Meireles? 'Kırmızı bağımlılık yaptı.' mı diyecek?
@oguzhankartaal Meireles: "Portekiz'de tekme atmak basarilar dilemektir"
@aneal771907 Meireles kaç maçtır tekme atıp duruyo. Artık Karete takımına mı boks takımına mı gider napar stresini atsın da gelsin.
@canozdamarr Meireles'in colugu cocugu var o tekme atar mi hic yakisir mi bi babaya?
@seloykunar Raul Meireles in açıklamasını bekleyin o tekme portekizde başka anlamdadır belki